Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Περδίκης: Δεν χαρίστηκε δάνειο στην Ιωάννα Παναγιώτου

Offsite Team -
14.03.2019 - 17:24

Περδίκης: Δεν χαρίστηκε δάνειο στην Ιωάννα Παναγιώτου

Thumbnail
Ο Συνεργατισμός έχει να παίρνει από αυτό το δάνειο, ανέφερε

Η πληροφορία που δημοσιεύτηκε για μη εξυπηρετούμενα δάνεια της Επιτρόπου Περιβάλλοντος και τέως Γενικής Γραμματέως του Κινήματος Οικολόγων, δεν αφορά δάνεια που έχουν χαριστεί ή έχουν τύχει αναδιάρθρωσης και ως εκ τούτου η συγκεκριμένη πληροφορία δεν έχει σχέση με το πόρισμα για την καταστροφή και την κατάρρευση του Συνεργατισμού, δήλωσε την Πέμπτη ο Πρόεδρος των Οικολόγων Γιώργος Περδίκης.  

Ο Συνεργατισμός έχει να παίρνει από αυτό το δάνειο, συνέχισε, προσθέτοντας πως κάθε ημέρα που περνά με τις υπερχρεώσεις και τα επιτόκια και τα επί των επιτοκίων, μάλλον κερδίζει από αυτά τα δάνεια ο Συνεργατισμός παρά χάνει.

 

Στην παρατήρηση ότι ο Συνεργατισμός κατέρρευσε ή λέγεται ότι κατέρρευσε λόγω ΜΕΔ και επειδή είχε να παίρνει, ο κ. Περδίκης είπε πως δεν είναι αυτό που λέει το πόρισμα, αλλά το πόρισμα λέει ότι ο Συνεργατισμός κατέρρευσε λόγω της κακοδιοίκησης που υπήρχε πριν το 2013, και ένας λόγος που ενέτεινε την κακοδιοίκηση ήταν οι παρεμβάσεις των κομμάτων

Δεν συμμετείχαμε στη διοίκηση του Συνεργατισμού

Εμείς δεν συμμετείχαμε στη διοίκηση του Συνεργατισμού, συνέχισε, προσθέτοντας ότι το πόρισμα αναφέρει πως μετά το 2013 η κατάσταση επιδεινώθηκε λόγω κακοδιοίκησης από τη συγκεκριμένη διοίκηση και των λανθασμένων αποφάσεων του Υπουργού.  

Απαντώντας σε ερώτηση είπε πως το συγκεκριμένο δημοσίευμα βάζει ερωτηματικό και απομένει να διερευνηθεί. Εξέφρασε την ελπίδα ότι θα το διερευνήσει ο Γενικός Ελεγκτής ώστε η διερεύνηση να γίνει από συντεταγμένο όργανο της Κυπριακής Δημοκρατίας

Home