Περδίος: Στα ΜΜΕ της Βρετανίας το άνοιγμα των συνόρων μας

Περδίος: Στα ΜΜΕ της Βρετανίας το άνοιγμα των συνόρων μας

Περδίος: Άμεση επικαιροποίηση της μελέτης του 2015 για Τουρισμό
Προβάλλεται ότι η χώρα μας είναι ανάμεσα στις πρώτες 5 καλύτερες στον κόσμο στη διαχείριση της πανδημίας

Είναι με ιδιαίτερη ικανοποίηση που είδαμε να δίδεται τεράστια δημοσιότητα στη Βρετανία, για την απόφαση της Κυπριακής Κυβέρνησης να επιτρέπεται από την 1η Μαΐου και εντεύθεν, η άφιξη ταξιδιωτών από τη Βρετανία που θα είναι πλήρως εμβολιασμένοι κατά του Covid-19, χωρίς την ανάγκη διενέργειας διαγνωστικών τεστ και καραντίνας αναφέρει σε γραπτή του Δήλωση ο υφυπουργός Τουρισμού .

Όπως αναφέρει ο Σάββας Περδίος το θέμα αποτέλεσε πρώτη είδηση στα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά δίκτυα της χώρας, ενώ ταυτόχρονα προβάλλεται το γεγονός ότι η χώρα μας είναι ανάμεσα στις πρώτες πέντε καλύτερες στον κόσμο στη διαχείριση της πανδημίας και των συνεπειών της.

Όπως τονίζει το γεγονός αυτό βελτιώνει τις προοπτικές για την επερχόμενη τουριστική περίοδο οι οποίες θα ενισχυθούν περαιτέρω μετά τις εντατικές διαβουλεύσεις που θα έχει εντός Μαρτίου το Υφυπουργείο, με όλους τους οργανωτές ταξιδιών.

Πέραν των διαβουλεύσεων με τους οργανωτές ταξιδιών, θα γίνουν, από κοινού με το Υπουργείο Μεταφορών και τη Hermes Airports, διαβουλεύσεις και με αεροπορικές εταιρείες καταλήγει ο Υφυπουργός.

Home