Συνεργασία ΕΒΕ Λευκωσίας - Ντουμπάι

Συνεργασία ΕΒΕ Λευκωσίας - Ντουμπάι

Η ανάπτυξη συνεργασίας συζητήθηκε σε συνάντηση που είχαν ο Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΒΕ Λευκωσίας Θεόδωρος Κρίγγου με τον αντίστοιχο Αντιπρόεδρο του Εμπορικού Επιμελητηρίου του Ντουμπάι, Atiq Juma Faraj Nasib και το Διευθυντή του Mohamed Khalid Mohamed Bin Sulaiman, στο Ντουμπάι.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΕΒΕ Λευκωσίας «κατά τη συνάντηση, ανταλλάχθηκαν απόψεις και συζητήθηκαν διάφορα θέματα κοινού ενδιαφέροντος».

Αναφέρεται ότι έγινε παρουσίαση για τη δράση και ενέργειες που πραγματοποιεί το Επιμελητήριο Λευκωσίας και ανταλλάχθηκαν απόψεις για τρόπους συνεργασίας των δυο επιμελητηρίων και περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων.

Ο κ. Κρίγγου εξέφρασε την επιθυμία όπως γίνουν άμεσα από κοινού ενέργειες για προώθηση των δράσεων των Επιμελητηρίων που θα επιτευχθούν καλύτερα μέσω της αδελφοποίησης τους.

Το ΕΒΕ Λευκωσίας ανέφερε ο κ. Κρίγγου μπορεί να προσφέρει οποιαδήποτε βοήθεια ή και στήριξη στα μέλη του Επιμελητηρίου του Ντουμπάι  κατά τις επισκέψεις τους στην Κύπρο, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΚΥΠΕ

 

Home