Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Συνεργατισμός: Έντονη αντιπαράθεση ΔΗΣΥ - ΑΚΕΛ στη Βουλή

Offsite Team -
04.04.2019 - 11:05

Συνεργατισμός: Έντονη αντιπαράθεση ΔΗΣΥ - ΑΚΕΛ στη Βουλή

Thumbnail
Η συζήτηση θα συνεχιστεί και την μεθεπόμενη Παρασκευή

Άρχισε η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για «το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής για τον Συνεργατισμό», που θα συνεχιστεί και την μεθεπόμενη Παρασκευή.  

Προηγήθηκε συζήτηση επί εισήγησης του ΑΚΕΛ η συζήτηση να συνεχιστεί σε άλλη συνεδρία τη μεθεπόμενη Πέμπτη επειδή το κόμμα ζήτησε να καταθέσει προσχέδιο.

 

Η διαδικαστική διαδικασία διεξήχθη εν μέσω έντονης αντιπαράθεσης μεταξύ ΔΗΣΥ – ΑΚΕΛ, καθώς ο ΔΗΣΥ επικαλέστηκε κάποια επιχειρήματα και κωλύματα που έφερε το ΑΚΕΛ για συζήτηση του θέματος σε προηγούμενη ημερομηνία και ορίστηκε η σημερινή.

 

Τελικά ο Πρόεδρος της Βουλής ανακοίνωσε ότι η συζήτηση θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί τη μεθεπόμενη Παρασκευή με δίλεπτες τοποθετήσεις από τα κόμματα.

Κατεχόμενα: Απειλούν με κλείσιμο πρατηρίων βενζίνης

Offsite Team -
28.06.2022 - 20:50

Κατεχόμενα: Απειλούν με κλείσιμο πρατηρίων βενζίνης

Κατεχόμενα: Απειλούν με κλείσιμο πρατηρίων βενζίνης
Mετά και την απόφαση των προμηθευτών πετρελαιοειδών να μειώσουν το χρονικό περιθώριο αποπληρωμής.

Με κλείσιμο των πρατηρίων βενζίνης των μελών του απειλεί ο «σύνδεσμος» πρατηριούχων στα κατεχόμενα μετά και την απόφαση των προμηθευτών πετρελαιοειδών να μειώσουν το χρονικό περιθώριο αποπληρωμής. Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, ιδιοκτήτες πρατηρίων βενζίνης στα κατεχόμενα αρνήθηκαν να αγοράσουν αποθέματα από την εταιρεία K-Pet με αποτέλεσμα η εν λόγω εταιρεία να συμπεριφερθεί εκδικητικά δημιουργώντας πρόβλημα στον τρόπο αγοράς πετρελαιοειδών. ...

Home