Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Φοιτητική χορηγία: Παράταση μέχρι 16 Ιουνίου για τις αιτήσεις

Offsite Team -
28.05.2023

Φοιτητική χορηγία: Παράταση μέχρι 16 Ιουνίου για τις αιτήσεις

Όλες οι πληροφορίες

Το Υπουργικό Συμβούλιο, με Απόφαση του, ημερομηνίας 26 Μαΐου 2023, ενέκρινε παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για παροχή Κρατικής Φοιτητικής Μέριμνας, για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023. Σύμφωνα με την Απόφαση, οι αιτήσεις μπορούν να υποβάλλονται μέχρι και την Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2023.

Ως εκ τούτου, η Υπηρεσία Χορηγιών και Επιδομάτων του Υπουργείου Οικονομικών, καλεί τις οικογένειες φοιτητών, οι οποίες δεν έχουν αποταθεί για παραχώρηση κρατικής φοιτητικής μέριμνας για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023, όπως υποβάλουν τις αιτήσεις τους, το αργότερο μέχρι την πιο πάνω ημερομηνία.

Τονίζεται ότι δεν θα δοθεί νέα παράταση στην υποβολή αιτήσεων για παροχή κρατικής φοιτητικής μέριμνας για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023, πέραν της 16ης Ιουνίου 2023 και οι αιτήσεις που θα παραλαμβάνονται μετά την προαναφερόμενη ημερομηνία θα απορρίπτονται.

Επισημαίνεται, ότι οι αιτήσεις θα πρέπει να υποβληθούν το αργότερο μέχρι την πιο πάνω ημερομηνία, έστω και αν δεν είναι δυνατή η εξασφάλιση και η υποβολή όλων των απαραίτητων πιστοποιητικών στο παρόν στάδιο. Τα εν λόγω πιστοποιητικά θα ζητηθούν από την Υπηρεσία Χορηγιών και Επιδομάτων σε μεταγενέστερο στάδιο.

Υπενθυμίζεται ότι οι αιτήσεις υποβάλλονται μόνο στα Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτη (ΚΕΠ) και στα Κέντρα Πολίτη (ΚΕΠΟ).

Home