Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Αβέρωφ σε Συναγερμικούς: Εσείς είστε η καλύτερη δημοσκόπηση

Offsite Team -
26.01.2023

Αβέρωφ σε Συναγερμικούς: Εσείς είστε η καλύτερη δημοσκόπηση

«Γι’ αυτό θα βρεθούμε και πάλι νικητές! Με την δική σας βοήθεια»

To μήνυμα ότι θα είναι ο αυριανός νικητής των εκλογών έστειλε από την Πάφο ο υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας, πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου μιλώντας σε προεκλογική συγκέντρωση στην Πάφο, προσθέτοντας πως σήμερα στέλνεται το σύνθημα της νέας νίκης για τον τόπο μας . Ο κ. Νεοφύτου μεταξύ άλλων ανέφερε πως, “μέρα με την μέρα η κοινωνία κατανοεί “, προσθέτοντας πως επιτέλους μιλάει η φωνή των πολιτών, μιλάει η μαζική παρουσία  των πολιτών και το δικό τους μήνυμα .

Απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους  ο κ. Νεοφύτου ανέφερε πως αυτοί είναι η καλύτερη απάντηση, και η καλύτερη δημοσκόπηση. Εδώ στην Πάφο συνέχισε, στην πόλη πρότυπο, στην πόλη  του πολιτισμού και της ιστορίας, στην πόλη  του χειροπιαστού έργου για όλους τους πολίτες, που είναι μια τρανή απόδειξη γνώσης εμπειρίας και αποτελεσματικότητας, συνδυασμού ικανότητας ηγεσίας και στήριξης της Πολιτείας.

Αυτούσια η ανακοίνωση του ΔΗΣΥ:

Καθαρό μήνυμα νίκης για τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού και υποψήφιο για την Προεδρία της Δημοκρατίας κ. Αβέρωφ Νεοφύτου έστειλε μετά την ελεύθερη Αμμόχωστο και η Πάφος.

Εσείς είστε η καλύτερη δημοσκόπηση τόνισε ο Αβέρωφ Νεοφύτου σημειώνοντας πως μέρα με τη μέρα η κοινωνία κατανοεί και επιτέλους ακούγεται η φωνή των πολιτών. Εσείς είστε η καλύτερη απάντηση. Η καλύτερη δημοσκόπηση!

1

Εδώ στην Πάφο, την πόλη - πρότυπο. Που είναι μια τρανή απόδειξη γνώσης, εμπειρίας, αποτελεσματικότητας. Συνδυασμού ικανότητας, ηγεσίας και στήριξης της πολιτείας. Ο φίλος Φαίδωνας μεταμόρφωσε την πόλη μας.  Απέδειξε τι μπορούμε να κάνουμε για τις πόλεις και τη χώρα μας. Αυτοί είναι οι άνθρωποί μας!

Ο Πρόεδρος Νεοφύτου στάθηκε στα πολλά έργα που έχουν γίνει σε όλους τους δήμους και στις κοινότητες, σημειώνοντας πως όλα έγιναν με την έμπρακτη συμβολή μιας κυβέρνησης και μιας παράταξης που μόνο καλό έχουν φέρει σ’ αυτό τον τόπο. «Είμαι βέβαιος υπογράμμισε, ότι αυτό οι πολίτες το κατανοούν ποιοι μπορούν να πάρουν στις πλάτες τους το βάρος. Ποιοι είναι ωφέλιμοι και αποτελεσματικοί για τη χώρα ολόκληρη αλλά και κάθε πολίτη ξεχωριστά. Ποιοι μπορούν να κυβερνήσουν»!

Για το διακύβευμα των εκλογών ο Αβέρωφ Νεοφύτου τόνισε ότι οι αναμένουν από τους υποψήφιους πρώτα απ’ όλα να μπορούν να κρατήσουν την οικονομία δυνατή. Για να μπορούν, στη συνέχεια, να κρατήσουν την κοινωνία όρθια. Για να ζουν όλες και όλοι με αξιοπρέπεια. «Γι’ αυτό θα βρεθούμε και πάλι νικητές! Με την δική σας βοήθεια, τη χωρίς προηγούμενο κινητοποίηση που γίνεται, θα είμαστε και πάλι στο τιμόνι της πατρίδας. Για να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία τις προκλήσεις που έρχονται. Είμαι υπερήφανος που, μαζί με την κυβέρνηση μας πρωταγωνίστησα μαζί με την κοινοβουλευτική μας ομάδα στην αναπτυξιακή πορεία της χώρας και το κτίσιμο της αξιοπιστίας της».

Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού και υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας αναφέρθηκε εκ νέου και στη ριζοσπαστική φορολογική πρόταση την οποία έχει καταθέσει, σημειώνοντας πως «σήμερα, με το απόθεμα που δημιουργήσαμε, προχωρούμε στη μεγαλύτερη φορολογική μεταρρύθμιση που είδε ποτέ ο τόπος μας. Χωρίς να διακινδυνεύουμε τη δημοσιονομική σταθερότητα. Καταπολεμούμε τις ανισότητες. Ενισχύουμε το εισόδημα της οικογένειας. Λαμβάνοντας υπόψη τη σύνθεση και τις ανάγκες της.

Με το Οικογενειακό Εισόδημα, 126.000 οικογένειες με πληθυσμό μισό εκατομμύριο θα ωφεληθούν άμεσα. Και δεν μένουμε εκεί. Ξέρουμε ότι υπάρχουν οικογένειες ευάλωτες. Εμείς λέμε: καμιά οικογένεια κάτω από το όριο της φτώχειας. Αν το εισόδημα του νοικοκυριού είναι κάτω από το όριο της φτώχειας, τότε το κράτος θα καλύπτει τη διαφορά με επίδομα».

Μπορώ με την εμπιστοσύνη σας. Με τη δύναμή σας. Με τη ψήφο σας.

Για να απελευθερώσουμε και να επανενώσουμε τον τόπο μας. Να ξεκλειδώσουμε το διάλογο. Να κάνουμε ξανά την πατρίδα μας ολόκληρη και ευημερούσα, τόνισε τέλος ο Αβέρωφ Νεοφύτου.

Home