Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Aχιλλέας από νεκρή ζώνη:Ψηφίζουμε για Κύπρο χωρίς πράσινη γραμμή

Offsite Team -
03.02.2023

Aχιλλέας από νεκρή ζώνη:Ψηφίζουμε για Κύπρο χωρίς πράσινη γραμμή

Κάλεσε όλους στις κάλπες μαζικά

Ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Αχιλλέας Δημητριάδης, κάλεσε την Παρασκευή τον κόσμο να ασκήσει την Κυριακή το εκλογικό του δικαίωμα, ψηφίζοντας με την «καρδιά και συνείδησή» του εκείνον που περισσότερο το εκφράζει.

«Πρέπει να επανενώσουμε αυτή τη χώρα. Θέλουμε μια Κύπρο και πράσινη, πράσινη και ενωμένη, μια Κύπρο που είναι για όλους τους Κυπρίους και η οποία δεν θα έχει διαχωριστικές γραμμές και δεν θα χρειάζεται να ερχόμαστε μετά από τόση δυσκολία στο Καταφύγιο», είπε ο κ. Δημητριάδης, ο οποίος με την παρουσία του στη νεκρά ζώνη, όπου βρέθηκε συνοδευόμενος από μέλη του Επιτελείου, για να επισκεφθεί το Καταφύγιο Σκύλων έστειλε μήνυμα για τερματισμό της κατοχής και επανένωση της Κύπρου.

Ο Αχιλλέας Δημητριάδης δώρισε το μικρό λεωφορείο, που χρησιμοποίησε κατά την διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του, στον Μη Κυβερνητικό Οργανισμό που διαχειρίζεται το Καταφύγιο Αδέσποτων Σκύλων ζώων στο αεροδρόμιο Λευκωσίας. Η δωρεά έγινε εις μνήμη του πατέρα του Αχιλλέα, Δημάρχου Λευκωσίας, Λέλλου Δημητριάδη, ο οποίος θα είχε σήμερα τα γενέθλια του.

Ο κ. Δημητριάδης, συνοδευόμενος από μέλη του Επιτελείου του επισκέφθηκε το Καταφύγιο Σκύλων και συνομίλησε με τους εθελοντές που το στελεχώνουν.

Για την επίσκεψη στο Καταφύγιο, ο Αχιλλέας Δημητριάδης είπε ότι «στην προσπάθεια να βοηθήσουμε φέραμε μια μικρή εισφορά από τροφές που παραδώσαμε, αλλά πιο σημαντικό και θα έλεγα εις μνήμη του Λέλλου Δημητριάδη, ο οποίος σήμερα θα γιόρταζε τα γενέθλιά του, θέλω να δωρίσω στο Καταφύγιο το βαν μας, το οποίο πιθανώς να είδατε όταν κυκλοφορήσαμε σε όλη την Κύπρο για να παρουσιάσουμε τις θέσεις και τις απόψεις μας».

>>>>Διαβάστε επίσης: Παραδόθηκαν στους Προεδρεύοντες των Εκλογικών Κέντρων οι κάλπες<<<<

«Τώρα πιστεύω ότι θα μπορέσει να συνεχίσει τη ζωή του σε αυτό το Καταφύγιο. Θα είναι χρήσιμο για τις ανάγκες που υπάρχουν εδώ», είπε.

Ανέφερε περαιτέρω ότι η προσπάθεια που γίνεται στο Καταφύγιο εδώ και 25 χρόνια είναι αξιέπαινη, γιατί το πρόβλημα με τα αδέσποτα σκυλιά είναι τεράστιο.

Αποδεχόμενος τη δωρεά του βαν, ο εκπρόσωπος του οργανισμού και εθελοντής που διαχειρίζεται το Καταφύγιο Σκύλων, Νεοκλής Νεοκλέους, ευχαρίστησε θερμά τον Αχιλλέα Δημητριάδη, σημειώνοντας ότι τους τελευταίους μήνες μαζεύουν χρήματα για να αγοράσουν φορτηγό.

 

Home