Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΑΚΕΛ για ΓΝ Αμμοχώστου: Επιβάλλεται αντιμετώπιση των προβλημάτων

Offsite Team -
26.09.2020 - 12:58

ΑΚΕΛ για ΓΝ Αμμοχώστου: Επιβάλλεται αντιμετώπιση των προβλημάτων

Thumbnail
"Ενώνουμε τη φωνή μας μαζί με τη φωνή παραγόντων και κατοίκων της περιοχής Αμμοχώστου"

Σε Δήλωση του ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ Στέφανος Στεφάνου αναφέρει ότι επιβάλλεται άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων του Νοσοκομείου Αμμοχώστου.

Ενώνουμε τη φωνή μας μαζί με τη φωνή παραγόντων και κατοίκων της περιοχής Αμμοχώστου, αλλά και με τη φωνή του προσωπικού του Νοσοκομείου Αμμοχώστου, για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσηλευτήριο.

Για τα προβλήματα και την ανάγκη ενίσχυσης του Νοσοκομείου Αμμοχώστου, έχει αποστείλει επιστολή στον Υπουργό Υγείας και στον ΟΚΥΠΥ ο ΓΓ του Κόμματος, Άντρος Κυπριανού, όταν επισκέφθηκε πρόσφατα την περιοχή.

Το Νοσοκομείο πρέπει να ενισχυθεί έτσι ώστε αφενός, να μπορεί να λειτουργήσει πλήρως ως νοσοκομείο αναφοράς και αφετέρου, να μπορεί να ανταποκριθεί πλήρως σε όλες τις υπόλοιπες ανάγκες που υπάρχουν. Σημαντικά τμήματα του Νοσοκομείου, όπως είναι το παιδιατρικό, το γυναικολογικό, το παθολογικό, η Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας αντιμετωπίζουν σοβαρότατα προβλήματα και αδυνατούν να παρέχουν υπηρεσίες υγείας στον πληθυσμό της περιοχής.

Το Υπουργείο Υγείας και ο ΟΚΥΠΥ επιβάλλεται επίσης να εγκύψουν, επιτέλους, με συνέπεια και αποτελεσματικότητα στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα υπόλοιπα δημόσια νοσηλευτήρια σε συνθήκες ΓΕΣΥ και να τα επιλύσουν, πριν να είναι αργά.

Home