ΑΚΕΛ: Παίρνουν κλίμα από την Βάση για Ευρωεκλογές

ΑΚΕΛ: Παίρνουν κλίμα από την Βάση για Ευρωεκλογές

 Οι έξι εκλεκτοί του ΑΚΕΛ για τις ευρωεκλογές 
Τα επόμενα βήματα στην Εζεκία Παπαϊωάννου 

Τον αντίκτυπο από την βάση του κόμματος περιμένουν στην Εζεκία Παπαϊωάννου για να μπουν σε βάθος ανάλυση του αποτελέσματος των Ευρωεκλογών.

Συγκεκριμένα στο ΑΚΕΛ ακολουθούν μια διαφορετική τακτική σε σχέση με τα άλλα κόμματα καθώς προτού συνέλθουν τα ανώτα όργανα του κόμματος,  θα περιμένουν την αποτίμηση του τελικού αποτελέσματος και εκτίμηση από τις τοπικές επιτροπές, στις οποίες η διαβούλευση  βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την περίοδο. 

Στην συνέχεια θα γίνει εκτίμηση του αποτελέσματος σε Επαρχιακό επίπεδο με τα αποτελέσματα των πιο πάνω διαλόγων να τίθενται ενώπιον της Κεντρικής του Κόμματος, μαζί με την πολιτική εκτίμηση αλλά και την εκτίμηση όσον αφορά το επικοινωνιακό και οργανωτικό κομμάτι του κόμματος.

Σημειώνεται ότι στο ΑΚΕΛ έχει γίνει μια πρώτη καταγραφή απόψεων στον Γραμματεία της Κεντρικής Επιτροπής, ενώ θα υπάρξει συνεδρίαση του Πολιτικού γραφείου τις 27 Ιουνίου.

Παράλληλα έχει ήδη προγραμματιστεί σύνοδος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος το Σάββατο 13 Ιουλίου για να συζητηθεί το εκλογικό αποτέλεσμα και να παρθούν περαιτέρω αποφάσεις για το πως κινείται το ΑΚΕΛ το επόμενο διάστημα. 

Home