Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΑΚΕΛ: Το πρόβλημα δεν είναι τόσο η τροπολογία αλλά το νομοσχέδιο

Offsite Team -
27.06.2019

ΑΚΕΛ: Το πρόβλημα δεν είναι τόσο η τροπολογία αλλά το νομοσχέδιο

Thumbnail
Απάντηση ΑΚΕΛ στις δηλώσεις Αναστασιάδη για το νομοσχέδιο Μενέντεζ - Ρούμπιο

Δήλωση εξέδωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ, Στέφανος Στεφάνου στη Βουλή για τη δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας σχετικά με την  τροπολογία στο νομοσχέδιο Μενέντεζ-Ρούμπιο.

Αυτούσια η δήλωση:

Ο Πρόεδρος χθες διαπίστωσε ότι είναι ατυχής η τροπολογία στο νομοσχέδιο Μενέντεζ-Ρούμπιο. Το πρόβλημα δεν είναι τόσο η τροπολογία αλλά το ίδιο το νομοσχέδιο, το οποίο, στοχεύοντας στην εξυπηρέτηση στρατηγικών συμφερόντων των Η.Π.Α στην περιοχή μας, βλάπτει ζωτικά συμφέροντα της Κυπριακής Δημοκρατίας και πλήττει σχέσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας με αλλά κράτη, εξίσου σημαντικά με τις Η.Π.Α, και εννοώ κυρίως τις σχέσεις της Κύπρου με τη Ρωσία.

Η τροπολογία που κατατέθηκε αναδεικνύει το αρνητικό κι επικίνδυνο περιεχόμενο του νομοσχέδιου για τα ζωτικά συμφέροντα της Κυπριακής Δημοκρατίας. Είναι για αυτό το νομοσχέδιο που οι κυβερνώντες πανηγύριζαν. 

Για ακόμα μια φορά οι διακηρύξεις των κυβερνώντων, αυτή τη φορά για την εξωτερική πολιτική, αποδείχθηκαν κάλπικες. Η πολυεπίπεδη εξωτερική πολιτική, την οποία διαφημίζουν οι κυβερνώντες αποδείχθηκαν στην πράξη κούφια λόγια.

Home