Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΑΚΕΛ: Υπόσκαψη κράτους δικαίου η μαζική πώληση χρυσών διαβατηρίων

Offsite Team -
17.09.2020 - 13:00

ΑΚΕΛ: Υπόσκαψη κράτους δικαίου η μαζική πώληση χρυσών διαβατηρίων

Thumbnail
Τι αναφέρει το ΑΚΕΛ για το θέμα

Υπόσκαψη του κράτους δικαίου η μαζική πώληση χρυσών διαβατηρίων, όπως ανέφερε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ, Στέφανος Στεφάνου.

Συγκεκριμένα όπως ανέφερε ο κ. Στεφάνου: “Στη χθεσινή της ομιλία ενώπιον του Ευρωκοινοβουλίου, η Πρόεδρος της Κομισιόν αναφέρθηκε με έντονο τρόπο στις απαράδεκτες παραβιάσεις του κράτους δικαίου στην ΕΕ μιλώντας συγκεκριμένα για την «πώληση των χρυσών διαβατηρίων». Αυτό επιβεβαιώνει το μέγεθος και τη σοβαρότητα του σκανδάλου με τη βιομηχανία «χρυσών» διαβατηρίων που στήθηκε στην Κύπρο από την κυβέρνηση Αναστασιάδη-Συναγερμού. Επιβεβαιώνει ακόμα ότι η Κύπρος έχει πάθει μεγάλη ζημιά από την πολιτική της κυβέρνησης σ’ αυτό το θέμα. Επιβεβαιώνει ακόμα ότι το θέμα για την ΕΕ δεν έχει λήξει, γεγονός που πολλαπλασιάζει τις ευθύνες της κυβέρνησης να το αντιμετωπίσει. Αντ’ αυτού η κυβέρνηση συνεχίζει να προσπαθεί να εξωραΐσει την κατάσταση.

Η κυβέρνηση οφείλει να κάνει την αυτοκριτική της για τη βιομηχανία που έστησε βγάζοντας στο παζάρι την κυπριακή υπηκοότητα, για τον παγκόσμιο διασυρμό της χώρας μας, για τον εξευτελισμό της χρηστής διοίκησης και την υπόσκαψη του κράτους δικαίου”.

 

Home