Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Ακιντζί: Απαντά με ανάρτηση στο Facebook στον Οζερσάι

Offsite Team -
19.06.2019 - 21:15

Ακιντζί: Απαντά με ανάρτηση στο Facebook στον Οζερσάι

Thumbnail
Χωρίς όμως να αναφέρει το όνομα του!

Απάντηση στον Κουντρέτ Οζερσάι έδωσε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί σε ανάρτησή του στο Facebook, χωρίς να αναφέρεται στο όνομά του, σημειώνοντας ότι ο ίδιος έχει αναδειχθεί στην «προεδρία» από τους Τουρκοκύπριους και όποιος επιδεικνύει έλλειψη σεβασμού στη βούληση των πολιτών θα πάρει απάντηση.

Στην ανάρτησή του ο κ. Ακιντζί αναφέρει ότι οι Τουρκοκύπριοι τον ανέδειξαν στην «προεδρία», με τα καθήκοντα και τις ευθύνες της, για 5 χρόνια, το 2015, προσθέτοντας ότι παρά τις δυσκολίες ο ίδιος ανταποκρίθηκε κατά τρόπο ανάλογο της εμπιστοσύνης των πολιτών.  

«Το επίκεντρο αυτών των προσπαθειών υπήρξε η επίτευξη μιας μακροχρόνιας ειρήνης για το βασανισμένο νησί μας και ένα ευτυχισμένο μέλλον, που απαλλάσσει τη κοινωνία μας από την αβεβαιότητα για το μέλλον της», αναφέρει ο κ. Ακιντζί.

Αυτό, θα διαρκέσει ως την τελευταία ημέρα της θητείας μου, διαβεβαιώνει ο ίδιος.

Ενόσω αυτό το καθήκον και ευθύνη βρίσκονται στους ώμους μου, συνεχίζει στην ανάρτησή του ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, όλοι όσοι δεν έχουν λάβει αυτή την εξουσία κυνηγούν διαφορετικά οράματα και δεν πρόκειται να ανεχθούμε να αναδεικνύονται στο προσκήνιο.

Οι πολίτες μας δεν θα το αποδεχθούν ακόμα και αν παραμείνουμε σιωπηλοί, προσθέτει. Δεν έχει σημασία από ποιον και που επιδεικνύεται έλλειψη σεβασμού στην «προεδρία» και στη βούληση των πολιτών, θα πάρει απάντηση, αναφέρει.

«Οι Τουρκοκύπριοι είναι περήφανοι για τη δημοκρατική, κοσμική, ανοιχτόμυαλη ταυτότητά τους και δεν υπάρχει κουλτούρα υποταγής στο είναι τους. Στην «προεδρία» που εκπροσωπεί τέτοιους πολίτες δεν υπάρχει ούτε και ένας άνθρωπος που να έχει μεγαλώσει μέσα σε μια κουλτούρα υποταγής», καταλήγει ο Μουσταφά Ακιντζί.  

Home