Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για Βουλευτικές ο Κ. Λετυμπιώτης

Offsite Team -
02.02.2021

Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για Βουλευτικές ο Κ. Λετυμπιώτης

Thumbnail

Την συμμετοχή του στις Βουλευτικές εκλογές ανακοίνωσε και ο Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης ως υποψήφιος βουλευτής με τον Δημοκρατικό Συναγερμό.

Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση του:

Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι όσα ωραία λόγια και εαν πω, οι περισσότεροι και περισσότερες από εσάς δν θα τα πιστέψετε. Έχετε κουραστεί να ακούτε τα ίδια και τα ίδια, κάθε φορά που έχουμε εκλογές. Κούφιες υποσχέσεις και μαγικές συνταγές.

ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΔΙΚΩ!

Δεν είμαι χρόνια στην πολιτική, είμαι, όμως, αρκετό καιρό για να ξέρω ότι η πολιτική πρέπει να αλλάξει. Η απόσταση κοινωνίας και πολιτικού συστήματος δεν ήταν ποτέ  μεγαλύτερη από ότι είναι σήμερα. 

Έχω μάθει να προσφέρω όσο αισθάνομαι ότι μπορώ να είμαι ωφέλιμος. Να παρεμβαίνω εκεί κι όπου η άποψή μου μπορεί να προσθέσει. Να παλεύω έστω και εάν γνωρίζω ότι η άχη είναι δύσκολη ή/και άνιση. Ανήκω σε μια γενιά που αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει τις συνέπειες περισσότερων κρίσεων απ’ όσες της αναλογούσαν. Έχω κι εγώ πληγωθεί, όπως πολλοί άλλοι. Είδαμε το μέλλον μας από υπόσχεση να μετατρέπεται σε απειλή. Είμαι, όμως, αποφασισμένος να μετατρέψω την αγανάκτηση και την απογοήτευση σε κινητήρια δύναμη.

Ανακοινώνω σήμερα επίσημα, την πρόθεσή μου να είμαι υποψήφιος στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές με τον Δημοκρατικό Συναγερμό.

Δεν είναι μια απόφαση ατομική, όπως ούτε επιθυμώ να είναι μια διαδρομή ατομική.

Δε ζητώ ψήφο, απευθύνω κάλεσμα συμπόρευσης στον κάθε ένα και στην κάθε μια από εσάς. Μέσα στην επόμενη περίοδο ζητώ απλά να μου δώσετε την ευκαιρία να σας ακούσω και να ακουστώ. Να ακούσετε τις ιδέες και τις απόψεις μου, να ακούσω τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς σας.

Είμαστε αντιμέτωποι λοιπόν με 2 επιλογές: θα επιλέξουμε τον θυμό και την απογοήτευση ή θα πάρουμε το μέλλον στα χέρια μας για να αλλάξουμε όσα μας πληγώνουν; Όχι μόνο για εμάς αλλά, κυρίως, και για τα παιδιά μας! 

Σε όσους και όσες μοιραζόμαστε τις ίδιες ανησυχίες, την οργή και την αγανάκτηση έχω να σας πω ότι τώρα είναι η δική μας ώρα. Δεν είμαστε λίγοι, είμαστε η φωνή του μέλλοντος και της Ελπίδας. Μαζί να συνθέσουμε, να δημιουργήσουμε, να βγούμε μπροστά!

ΜΑΖΙ να πάρουμε την ΠΑΦΟ ΨΗΛΑ!

Αν όχι εμείς, τότε ποιοι;

Αν όχι τώρα, τότε πότε;

Αν όχι μαζί, τότε πώς;

Κωνσταντίνος

konsantinos

Home