Αναστασιάδης: Έδωσε συντάξεις από 2015 ύψους €139,000 στον φορέα

Αναστασιάδης: Έδωσε συντάξεις από 2015 ύψους €139,000 στον φορέα

Δίνει έγγραφα στην δημοσιότητα για τα περιουσιακά του στοιχεία

Σε ανακοίνωση για τα περιουσιακά στοιχεία του Προέδρου της Δημοκρατίας προέβει σημερα η Προεδρία της Δημοκρατίας προς αποκατάσταση όπως αναφέρει της πραγματικότητας σε σχέση με δημοσιεύματα που αφορούν τη δήλωση περιουσιακών στοιχείων του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Συγκεκριμένα όπως τονίζεται  από τις 11/02/2015, όταν και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δημόσια δήλωσε πως η βουλευτική του σύνταξη θα παραχωρείται  προς ενίσχυση του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης μέχρι και σήμερα, ο Πρόεδρος έχει συνεισφέρει συνολικά και για όλα τα έτη που ακολούθησαν ποσό πέραν των 139 χιλιάδων ευρώ. Για σκοπούς διαφάνειας, ενδεικτικά δημοσιοποιείται επιστολή του Γενικού Λογιστηρίου, προγενέστερης της δήλωσης των περιουσιακών του στοιχείων ημερομηνίας, με την οποία επιβεβαιώνεται η εισφορά του Προέδρου για το έτος 2020.

1

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Παράλληλα σε σχέση με τη δωρεά του Προέδρου της Δημοκρατίας προς το Κοινοτικό Συμβούλιου του Πέρα Πεδί, ως και η δημόσια δήλωση του το 2017, δημοσιοποιείται σχετική βεβαίωση που επιβεβαιώνει τη μεταβίβαση του τεμαχίου από το 2019, παρά τους αστήριχτους ισχυρισμούς που είδαν το φως της δημοσιότητας.

1

 

Home