Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Αννίτα: Καταγγελία στην Αστυνομία για Fake News

Offsite Team -
06.03.2023

Αννίτα: Καταγγελία στην Αστυνομία για Fake News

«Συνεχόμενη μηχανή παραγωγής λάσπης με στόχο εμένα και την οικογένεια μου»

Σε καταγγελία στην Αστυνομία Κύπρου για διαρροή ψευδών ειδήσεων προχώρησε η Πρόεδρος της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου. 

Η κυρία Δημητρίου κάνει λόγο για συνεχόμενη μηχανή παραγωγής λάσπης με στόχο την ίδια και την οικογένεια της αναφέροντας ότι μέλη της οικογένειας της στοχοποιούνται και διασύρονται χωρίς να έχουν δώσει ποτέ δικαιώματα.

>>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αστυνομία: Αυξημένα μέτρα προστασίας για Αννίτα & οικογένειά της

Αυτούσια η ανάρτηση της:

Σε κάποιο σημείο και η υπομονή τελειώνει. Εδώ και αρκετό διάστημα έχει δημιουργηθεί μια συνεχόμενη μηχανή παραγωγής λάσπης με στόχο εμένα και την οικογένεια μου. Τα σενάρια που έχουν δημιουργηθεί και κυκλοφορούν είναι απίστευτα και όμως όταν ο στόχος είναι μια νέα γυναίκα πολιτικός, κάποιοι μπαίνουν στον πειρασμό να τα πιστέψουν. Θα έδωσε και αυτή δικαιώματα λένε κάποιοι. Στη λάσπη επί προσωπικού δεν έδωσα σημασία. Οι στόχοι ήταν και είναι προφανείς. 

Όμως ούτε ο θεσμός της Προέδρου της Βουλής ούτε και εγώ ως πρόσωπο τρομοκρατούμαι ή δέχομαι να πιστεύει οποιοσδήποτε οτι βρίσκομαι υπό ομηρία.Τα υπέμεινα εδώ και καιρό διότι γνωρίζω καλά ότι τα δημόσια πρόσωπα πολύ συχνά γίνονται στόχοι επιθέσεων. Όταν όμως στο στόχαστρο βρίσκονται πρόσωπα του οικογενειακού μου περιβάλλοντος και διαρρέονται απόλυτα ψεύδη, στοχοποιούνται και διασύρονται χωρίς να έχουν δώσει ποτέ δικαιώματα τότε έχω ηθική υποχρέωση να βγώ μπροστά και να μιλήσω.Σας ενημερώνω πως ήδη έχω προχωρήσει σε καταγγελία στην Αστυνομία Κύπρου για διαρροή ψευδών ειδήσεων που αφορούν όλα τα πιο πάνω. Το ψέμα και η ανηθικότητα δεν επιτρέπεται να επικρατήσουν και δεν θα το επιτρέψω να συμβεί.Η όλη μου δράση και στάση στην πολιτική ζωή ήταν να ενώνουμε δυνάμεις και να σπάζουμε στερότυπα. Αυτό θα πράξω και αυτή τη φορά. Δημόσια. Με διαφάνεια. Χωρίς κανένα φόβο.Ευχαριστώ θερμά όλες και όλους για τη στήριξη σας και τα μηνύματα που μου στέλνετε. 

Home