Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Αυτοί είναι οι 5 υποψήφιοι του Κόμματος για τα Ζώα Κύπρου

Επιμέλεια Δημήτρης Χατζηιωσήφ -
16.03.2019

Αυτοί είναι οι 5 υποψήφιοι του Κόμματος για τα Ζώα Κύπρου

Thumbnail
Στη «μάχη» για τις Ευρωεκλογές το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου

Το Κόμμα για τα Ζωα Κύπρου πραγματοποίησε σήμερα Σάββατο στο ξενοδοχείο Φλαμίνγκο στην Λάρνακα, εκδήλωση στην οποία παρουσίασε τους 5 υποψηφίους ευρωβουλευτές για τις Ευρωεκλογές του Μαΐου 2019.

Πρόκειται για τους: Αβραάμ Θεμιστοκλέους, Νεόφυτο Νεοφύτου, Κυριάκο Κυριάκου, Μισιέλ Μετζίδη και Αντζελα Αγαθαγγέλου.

Ο αριθμός των υποψηφίων (5) είναι συμβολικός, καθώς όπως έκανε γνωστό ο Πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Κυριάκου, τον Απρίλιο του 2019 το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου συμπληρώνει 5 χρόνια ζωής.

Ο κ. Κυριάκου, κατά την διάρκεια της ομιλίας ανέφερε ότι σύνθημα του Κόμματος που θα πορευτεί στις ευρωεκλογές είναι το «ΑΝΡΩΠΟΣ, ΖΩΑ, ΦΥΣΗ, Μία Ευημερία και Μία Υγεία».

Επεσήμανε επίσης την ανάγκη για επίλυση πολλών και σοβαρών προβλημάτων που άπτονται της ευημερίας των ζώων και των δικαιωμάτων τους.

Τόνισε ότι «το κόμμα θα πιέσει προς εκείνες τις κατευθύνσεις με σκοπό η κυβέρνηση και τα αρμόδια τμήματα να λάβουν σοβαρά υπόψη ότι έχουν τεράστια ευθύνη για την εφαρμογή των νομοθεσιών για συναφή θέματα και χρόνια προβλήματα όπως ζωολογικοί κήποι, τα καταστήματα πώλησης ζώων, την αστυνομία των ζώων, τα προγράμματα στειρώσεων, την ρύθμιση λειτουργίας ιδιωτικών κτηνιατρικών κλινικών, την σήμανση των ζώων όπως επίσης και το θέμα των σφαγείων, και των κτηνοτροφικών μονάδων».

Επίσης, ο κ. Κυριάκου ανέφερε πως ακόμη αναμένει την υλοποίηση της υπόσχεσης του Προέδρου Αναστασιάδη από τον Αύγουστο του 2017 για την δημιουργία Επιτρόπου Ευημερίας και προστασίας των ζώων.

Ως γνωστόν ο Πρόεδρος του κόμματος για τα Ζώα Κύπρου είχε διοριστεί από τον ΠτΔ ως Σύμβουλος του τον Σεπτέμβριο του 2017 (αμισθί).

Home