Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΔΗΚΟ: Πρόταση ουσίας από Χριστοδουλίδη για Κυπριακό

Offsite Team -
22.07.2022

ΔΗΚΟ: Πρόταση ουσίας από Χριστοδουλίδη για Κυπριακό

Χαιρετίζει την εισήγηση του για διορισμό εκ μέρους του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου ειδικού αντιπροσώπου της ΕΕ για το Κυπριακό

Πρόταση ουσίας χαρακτήρισε την εισήγηση του Νίκου Χριστοδουλίδη για διορισμό εκ μέρους του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου ειδικού αντιπροσώπου της ΕΕ για το Κυπριακό, το ΔΗΚΟ.

Σε ανακοίνωσή του το κόμμα σημειώνει πως «μια τέτοια εξέλιξη κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση γιατί μπορεί να λειτουργήσει ως μοχλός πίεσης τόσο προς την Τουρκία».

Αυτούσια η ανακοίνωση του ΔΗΚΟ

Το Δημοκρατικό Κόμμα χαιρετίζει την πρόταση του υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη για διορισμό εκ μέρους του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου ειδικού αντιπροσώπου της ΕΕ για το Κυπριακό.

Πρόκειται για μια πρόταση ουσίας η οποία μπορεί να διασφαλίσει τη διαρκή και ενεργή συμμετοχή της Ευρωπαϊκής Ένωσης στη διαδικασία επίλυσης του Κυπριακού.

Μια τέτοια εξέλιξη κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση γιατί μπορεί να λειτουργήσει ως μοχλός πίεσης τόσο προς την Τουρκία όσο και προς τα Ηνωμένα Έθνη τα οποία, δυστυχώς, εξακολουθούν να τηρούν ίσες αποστάσεις.

Καλούμε όλους να αφήσουν τα τετριμμένα και τα χιλιο-απαντημένα και να επικεντρωθούν στο τι πρέπει να γίνει τώρα.

Να δώσουν προτάσεις όπως έπραξε ο Νίκος Χριστοδουλίδης.

Home