ΔΗΚΟ σε Κυβέρνηση: «Πληρώνουμε τα πειράματά σας με την πανδημία»

ΔΗΚΟ σε Κυβέρνηση: «Πληρώνουμε τα πειράματά σας με την πανδημία»

Αναφορά σε «κούφιες υποσχέσεις» και ασύγγνωστη προχειρότητα

Το ΔΗΚΟ συνεχίζει την έντονη κριτική του στην Κυβέρνηση για το χειρισμό της πανδημίας. Σε ανακοίνωση το Δημοκρατικό Κόμμα τονίζει ότι «Ο κόσμος πληρώνει καθημερινά τους πειραματισμούς και τους αυτοσχεδιασμούς της κυβέρνησης Αναστασιάδη/ΔΗΣΥ».

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Σύμφωνα με το ΔΗΚΟ «παρά την εμπειρία ενός ολόκληρου χρόνου, η κυβέρνηση του ΔΗΣΥ, απέτυχε να σχεδιάσει και να εφαρμόσει ένα ολοκληρωμένο και σταθερό πλάνο προάσπισης της δημόσιας υγείας που να έχει αποτέλεσμα στην αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19. Δυστυχώς με ασύγγνωστη προχειρότητα και επιφανειακά, εξακολουθεί να πειραματίζεται και να διαχειρίζεται την πανδημία με αυτοσχεδιασμούς». 

'Οπως αναφέρεται:

«Δεν είναι τυχαίο που η Κύπρος εξακολουθεί να παραμένει σε υψηλά και επικίνδυνα επίπεδα νέων επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κατ’ αναλογία πληθυσμού. 

Δεν είναι τυχαίο που η Κύπρος εξακολουθεί να παραμένει η 4η χειρότερη χώρα στην ΕΕ στους εμβολιασμούς με μόνο 27% του πληθυσμού να έχει πάρει 1 δόση εμβολίου»

 

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Το ΔΗΚΟ κάνει λόγο για «κούφιες υποσχέσεις» λέγοντας ότι «Αυτή είναι η θλιβερή πραγματικότητα που ξεσκεπάζει τις κούφιες υποσχέσεις της κυβέρνησης Αναστασιάδη/ΔΗΣΥ που μιλούσε για 60% εμβολιασμένους και με τις 2 δόσεις μέχρι τις αρχές Μαΐου. Επιπρόσθετα η προχειρότητα με την οποία η κυβέρνηση επιχειρεί να εφαρμόσει το εμβολιαστικό πρόγραμμα ταλαιπωρεί χιλιάδες πολίτες. Ενδεικτική της απαράδεκτης αυτής κατάστασης ήταν τα όσα διαδραματίστηκαν σήμερα σε εμβολιαστικό κέντρο της Λεμεσού».  

 

Home