ΔΗΚΟ: Συνεχίζεται η κοροϊδία για το τζετ Σαουδάραβα και Σεϋχέλλες

ΔΗΚΟ: Συνεχίζεται η κοροϊδία για το τζετ Σαουδάραβα και Σεϋχέλλες

Ούτε παραδοχή, ούτε ξεκάθαρη απολογία, συνιστά η γραπτή δήλωση του Προέδρου Αναστασιάδη, για τη χρήση του ιδιωτικού αεροπλάνου του Σαουδάραβα κροίσου και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το έχει χρησιμοποιήσει, για το οικογενειακό του ταξίδι στις Σεϋχέλλες” αναφέρει ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΚΟ, Παύλος Μυλωνάς σε δήλωση του.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει: “Κατακυριευμένη από την αλαζονεία της εξουσίας, η Προεδρία της Δημοκρατίας συνεχίζει να κοροϊδεύει λαό και Βουλή των Αντιπροσώπων.

Η εκ των υστέρων διαπίστωση ότι «το εν λόγω ταξίδι, θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί», δεν αρκεί ενώ η επίκληση του επιχειρήματος ότι οι ενέργειες του εξοικονόμησαν δημόσιες δαπάνες, είναι προκλητική.

Η κυβέρνηση Αναστασιάδη-ΔΗΣΥ, για ακόμη μία φορά διαστρεβλώνει έννοιες. Μετά το δήθεν δεσμεύομαι, επανέρχεται με δήθεν παραδοχές, δήθεν απολογίες και χαρακτηρίζει τις δωρεές, ως φιλικές χειρονομίες”

Όπως τονίζει, “οι επικοινωνιακοί ελιγμοί, αποτελούν την ύστατη προσπάθεια της Προεδρίας, να δικαιολογεί τα αδικαιολόγητα, σε αντίθεση με επισημάνσεις της Ελεγκτικής Υπηρεσίας και καταδεικνύει ακόμη μια φορά αλαζονεία και προσπάθεια υπόσκαψης θεσμών του κράτους, που κανονικά θα έπρεπε να υπηρετεί”

Home