ΔΗΣΥ Κερύνειας: Αριστίνδην η Σούπερμαν

ΔΗΣΥ Κερύνειας: Αριστίνδην η Σούπερμαν

Στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ η τέως επικεφαλής του Γραφείου  Καταπολέμησης Εμπορίας Προσώπων

Του Στέλιου Ξιουρή

Με θρίλερ που προσομοιάζει σε μετεγγραφές ποδοσφαιριστών, στο οποίο αναμιγνύονται  ευφυής μάνατζερ και μεθοδικός Πρόεδρος , μετεξελίχθηκε η ένταξη της τέως επικεφαλής του Γραφείου  Καταπολέμησης Εμπορίας Προσώπων (sex trafficking)  και βραβευθείσας για το έργο της από τον πρώην Αμερικανό Αντιπρόεδρο ΤΖΩΝ ΚΕΡΙ , Αστυνόμου ΡΙΤΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ, στον ΔΗΣΥ.

Συγκεκριμένα, η κ. Σούπερμαν σύμφωνα με πληροφορίες, συμφώνησε αργά ψες να κατέλθει στον στίβο της πολιτικής μάχης, ως υποψήφια στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ Κερύνειας. 

Τα χέρια έδωσαν ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ και η Ρίτα Σούπερμαν, μετά από μεσολάβηση γνωστού πολιτικού παράγοντα και η πρώην Αστυνόμος,  θα διεκδικήσει έδρα ως κατ’ επιλογήν υποψηφία. Προτού όμως η κ. Σούπερμαν συμφωνήσει με τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ, προσεγγίστηκε από ηγετικά στελέχη του ΔΗΚΟ, αλλά μετά από την πρόταση που δέχτηκε από το κυβερνών κόμμα και με παρότρυνση του περίγυρου της, κινήθηκε προς την Πινδάρου. 

Σημειώνεται, ότι το ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ στην Κερύνεια γίνεται πλέον πανίσχυρο, αφού πέραν της κ. Σούπερμαν, θα πολεμήσουν για την έδρα και οι νυν βουλευτές ΜΑΡΙΟΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ και ΜΑΡΙΕΛΛΑ ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ, σε μια μάχη με άγνωστο νικητή , αλλά προς τέρψιν και υπομειδιάματα του Αβέρωφ Νεοφύτου, λόγω της προσέλκυσης περισσότερων ψήφων και της συνεπαγόμενης αύξησης των ποσοστών.  

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη επιλογή έγινε λόγω και του γεγονότος ότι η κ. Σούπερμαν, είναι βέρα Κερυνειώτισσα και αναμένεται να ελκύσει ψήφους που δεν έμπαιναν στο καλάθι του ΔΗΣΥ υπό άλλες προϋποθέσεις. 

Αν αποδειχθεί κατά παράφραση του επιθέτου της – να μας συγχωρέσει ο επίσης αφυπηρετήσας αστυνόμος σύζυγος-  σαν Σούπερ-γούμαν, θα αποδειχθεί στις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου του 2021

ρ

Home