Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΔΗΣΥ σε ΑΚΕΛ: Η ακρίβεια δεν αντιμετωπίζεται με πλαφόν & λαϊκισμό

Offsite Team -
22.06.2022 - 15:56

ΔΗΣΥ σε ΑΚΕΛ: Η ακρίβεια δεν αντιμετωπίζεται με πλαφόν & λαϊκισμό

Απαντά στα πυρά του Γιώργου Κουκουμά ο ΔΗΣΥ

Απάντηση στα πυρά του ΑΚΕΛ για την ακρίβεια δίνει μέσω ανακοίνωσης ο ΔΗΣΥ.

Όπως σημειώνεται μεταξύ άλλων ο ΔΗΣΥ η ακρίβεια δεν αντιμετωπίζεται ούτε με πλαφόν ούτε με λαϊκισμό.

>>> Διαβάστε επίσης: ΑΚΕΛ: Δεν πάει άλλο με την ακρίβεια και την Κυβέρνηση

Αυτούσια η δήλωση:

Μόλις τη Δευτέρα ενημερώθηκε το ΑΚΕΛ όπως και όλα τα κόμματα στα πλαίσια του Εθνικού Συμβουλίου για την κατάσταση πραγμάτων όσο αφορά το μέτωπο της ακρίβειας και για τις τιμές των καυσίμων. 

Γνωρίζουν στο ΑΚΕΛ πως ήδη η κυβέρνηση εξετάζει νέα δέσμη μέτρων εντός των δημοσιονομικών μας δυνατοτήτων. Αλλά το ξεχνούν για χάρη λαϊκισμού. Όπως γνωρίζουν ότι η κυβέρνηση έχει πάρει στοχευμένα μέτρα για ανακούφιση της κοινωνίας απέναντι στις τεράστιες πληθωριστικές πιέσεις που βιώνει και η χώρα μας, αλλά επίσης το ξεχνούν για χάρη λαϊκισμού.

Δεν θα καταπολεμήσουμε την ακρίβεια ούτε με τα πλαφόν, ούτε με τον λαϊκισμό ούτε και με το λεφτόδεντρο που έχει φυτέψει το ΑΚΕΛ.  

Δημοκρατικός Συναγερμός και κυβέρνηση θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την κοινωνία με στοχευμένα, κοστολογημένα μέτρα, που δεν θα θέσουν σε κίνδυνο την οικονομία μας.

Σε δείπνο για τους ηγέτες της ΕΕ και του ΝΑΤΟ συμμετέχει ο ΠτΔ

Offsite Team -
28.06.2022 - 07:09

Σε δείπνο για τους ηγέτες της ΕΕ και του ΝΑΤΟ συμμετέχει ο ΠτΔ

Ο Νίκος Αναστασιάδης θα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί και να συνομιλήσει με ξένους ηγέτες

Σε δείπνο που θα πραγματοποιηθεί στη Μαδρίτη για τους ηγέτες της ΕΕ και του ΝΑΤΟ θα συμμετάσχει σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

Όπως είχε ανακοινωθεί σε γραπτή δήλωση του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Προέδρου Αναστασιάδη, Ανδρέα Ιωσήφ, την Τρίτη 28 Ιουνίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα μεταβεί στην ισπανική πρωτεύουσα, όπου θα πραγματοποιηθεί η Σύνοδος Κορυφής του ΝΑΤΟ. Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης έχει προσκληθεί και θα παρευρεθεί σε δείπνο που παραθέτει στο περιθώριο της Συνόδου προς τους ηγέτες της ΕΕ και του ΝΑΤΟ ο Πρωθυπουργός της Ισπανίας Πέδρο Σάντζεθ, κατά τη διάρκεια του οποίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα απευθύνει ομιλία.

Σύμφωνα με το γραφείο Τύπου του Προέδρου, το ταξίδι στην ισπανική πρωτεύουσα θα δώσει την ευκαιρία στον Πρόεδρο Αναστασιάδη να συναντηθεί διμερώς με ξένους ηγέτες και να τους ενημερώσει για θέματα που απασχολούν την Κύπρο, με βασικότερο το Κυπριακό.

"Η πρόταση του για υλοποίηση ΜΟΕ τα οποία θα υποβοηθήσουν την όλη διαδικασία και η ανάγκη εγκατάλειψης από την τουρκική πλευρά των προκλητικών ενεργειών και της αδιάλλακτης στάσης της θα βρεθούν στο επίκεντρο των επαφών του Προέδρου Αναστασιάδη", επεσήμανε ο κ. Ιωσήφ, σημειώνοντας πως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επιστρέφει στην Κύπρο την Πέμπτη 30 Ιουνίου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Home