Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΔΗΣΥ: Σκέψεις για πώληση κομματικής λιμουζίνας και να κρατήσει αυτή της Βουλής 

Offsite Team -
20.03.2023

ΔΗΣΥ: Σκέψεις για πώληση κομματικής λιμουζίνας και να κρατήσει αυτή της Βουλής 

‘Φρονιμότερο να κρατήσει το κομματικό αντί το κρατικό όχημα έτσι ώστε το κόστος να το έχει ο ΔΗΣΥ παρά ο φορολογούμενος’

Σκέψεις για πώληση της λιμουζίνας με την οποία διακινείτο ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ γίνονται στην Πινδάρου. Η νέα Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου, σύμφωνα με πληροφορίες της OffsiteNews, φαίνεται να προσανατολίζεται να προχωρήσει στην πώληση του κομματικού αυτοκινήτου που ήταν στην διάθεση του εκάστοτε Προέδρου ΔΗΣΥ. 

Το συγκεκριμένο όχημα είχε ανανεωθεί προ ενός έτους περίπου. 

Ωστόσο ενδεχομένως να προκύψει πρόβλημα με τις διακινήσεις της Αννίτας Δημητρίου, η οποία σήμερα κυκλοφορεί με το υπηρεσιακό όχημα της Βουλής των Αντιπροσώπων. 

Το πρόβλημα που ίσως προκύψει είναι ότι οι διακινήσεις της ως Πρόεδρος του ΔΗΣΥ δεν θα μπορούν να γίνονται με το όχημα της Βουλής αφού κάτι τέτοιο θα ήταν και αντιδεοντολογικό αλλά και θα συνεπαγόταν και διασπάθιση δημόσιου χρήματος για διακινήσεις που δεν εμπίπτουν στα καθήκοντα της ως Προέδρου της Βουλής. 

Κύκλοι με τους οποίους συνομίλησε η OffsiteNews και γνωρίζουν τα εν λόγω ‘λεπτά ζητήματα’ σημείωσαν πως η Αννίτα Δημητρίου θα ήταν φρονιμότερο να κρατήσει το κομματικό όχημα και να επιστρέψει το υπηρεσιακό όχημα αντί να πράξει το αντίστροφο. 

Αν θέλει να επιδείξει σεβασμό στο χρήμα του φορολογούμενου θα πρέπει λογικά να κάνει το αντίστροφο. Δηλαδή αντί να πουλήσει το κομματικό όχημα και να κυκλοφορεί με το υπηρεσιακό της Βουλής, θα ήταν καλύτερα για την ίδια να κρατούσε το κομματικό όχημα αναλαμβάνοντας το κόμμα και όλα τα έξοδα διακίνησης, συντήρησης κτλ και να επέστρεφε το κρατικό υπηρεσιακό όχημα, το οποίο μπορεί να δοθεί σε άλλο αξιωματούχο του κράτους’, σημείωσαν χαρακτηριστικά. 

Πάντως όπως πληροφορείται η OffsiteNews μέχρι στιγμής δεν πάρθηκε κάποια τελική απόφαση από πλευράς της Αννίτας Δημητρίου. 

Home