Δρουσιώτης: Πότε ο Αναστασιάδης είπε στον Τούρκο ΥΠΕΞ για 2 κράτη

Δρουσιώτης: Πότε ο Αναστασιάδης είπε στον Τούρκο ΥΠΕΞ για 2 κράτη

Ο Μακάριος Δρουσιώτης φιλοξενούμενος στην Digital - Απαντά αν ήταν μέρος της «Συμμορίας», τι λέει για Βίκτωρα και τι «σοκαριστικά» θα περιέχει το νέο του βιβλίο

Μια άκρως ενδιαφέρουσα συνομιλία είχε ο Συγγραφέας, ερευνητής Μακάριος Δρουσιώτης με τον Θανάση Αθανασίου, ο οποίος φιλοξένησε τον πρώτο στην Digital. 

O Αρχισυντάκτης της Digital, ως συνήγορος του διαβόλου (ή του Δαίμονα), κάλεσε τον Μ Δρουσιώτη να απαντήσει κατά πόσο ο ίδιος -ως συνεργάτης επί πληρωμή του Νίκου Αναστασιάδη- ήταν μέρος της «Συμμορίας» που περιγράφει στο βιβλίο του και γιατί δεν μίλησε τότε αλλά μόλις δεν βρισκόταν σε κάποιο πόστο. 

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Παράλληλα ο Μακάριος Δρουσιώτης απαντά και για τον καβγά με τον Βίκτωρα Παπαδόπουλο με τον δεύτερο να σημειώνει ότι ήδη στάλθηκε αγωγή λιβέλου στον πρώτο. 

Τέλος ο Μακάριος Δρουσιώτης αναφερόμενος σε ένα δεύτερο βιβλίο (το οποίο θα προκαλέσει σοκ όπως είπε ο ίδιος) είπε πως μεταξύ άλλων θα εξηγεί και γιατί ο Νίκος Αναστασιάδης πρότεινε δυο κράτη προχωρώντας ένα βήμα παρά πέρα λέγοντας πως ο ΠτΔ είπε στον Τούρκο ΥΠΕΞ για 2 κράτη μόλις έγινε κατανοητό ότι η Τουρκία θα αποδεχόταν λύση στο Κραν Μοντανά χωρίς εγγυήσεις (δείτε το βίντεο που λέει λεπτομέρειες το πώς και το γιατί). 

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Παρακολουθείστε το σχετικό 15λεπτο βίντεο:

Παρακολουθείστε το σχετικό 15λεπτο βίντεο:

Home