Δυσαρέσκεια Μυριάνθους για Τοπική Αυτοδιοίκηση

Δυσαρέσκεια Μυριάνθους για Τοπική Αυτοδιοίκηση

Ανακοίνωση εξέδωσε ο βουλευτής Ηλίας Μυριάνθους εκφράζοντας τον προβληματισμό και τη δυσαρέσκεια του σχετικά με την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Όπως ανέφερε ο κ. Μυριάνθους: “Θα ήθελα να εκφράσω τον προβληματισμό και τη δυσαρέσκεια μου για την εξαγγελία από τον Υπουργό Εσωτερικών όσον αφορά τη μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Τ.Α) σε σχέση με τις συνενώσεις των Δήμων και Κοινοτήτων στην Επαρχία Πάφου.

Θεωρούμε ότι, με βάση τη συγκεκριμένη εξαγγελία δεν έχουν ληφθεί καθόλου υπόψην οι ανησυχίες των πολιτών που καλούνταν να συνενωθούν σήμερα.

Δεν έχουν ληφθεί καθόλου οι εισηγήσεις και οι ανησυχίες των δημοτών του Δήμου Γεροσκήπου, καθώς και αρκετών κοινοτήτων του Διαμερίσματος Πόλεως Χρυσοχούς, αλλά και γενικά των κοινοτήτων της επαρχίας Πάφου όπου με επιχείρηματα εξέφρασαν τις θέσεις, απόψεις και λύσεις τους στα διάφορα ζητήματα της Τ.Α.

Αναμφίβολα τασσόμαστε υπέρ στη μεταρρύθμιση της Τ.Α, αλλά ταυτόχρονα αυτή δεν μπορεί να γίνεται εν αγνοία των πολιτών και χωρίς να εξυπηρετούνται τα καλώς νοούμενα συμφέροντα των Δήμων και Κοινοτήτων.

Λαμβανομένου υπόψη όλων των πιο πάνω ως Βουλευτής της Επαρχίας Πάφου, θα επιδιώξω κατά τη συζήτηση και εν λόγω νομοσχεδίου στη Βουλή, να προωθήσω τις εισηγήσεις των Δήμων και Κοινοτήτων της Επαρχίας μας”

Home