Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΕΔΕΚ: Ανάγκη αύξησης των μέτρων επιτήρησης της Πράσινης Γραμμής

Offsite Team -
27.10.2021

ΕΔΕΚ: Ανάγκη αύξησης των μέτρων επιτήρησης της Πράσινης Γραμμής

Να προχωρήσει το συντομότερο δυνατό η εγκατάσταση συστήματος ηλεκτρονικής επιτήρησης στη γραμμή αντιπαράταξης

Αναμένουμε να προχωρήσει το συντομότερο δυνατό η εγκατάσταση συστήματος ηλεκτρονικής επιτήρησης στη γραμμή αντιπαράταξης με επικέντρωση στα σημεία διόδου που χρησιμοποιούν οι παράνομοι διακινητές, αναφέρει σε ανακοίνωση η ΕΔΕΚ, τονίζοντας πως η αποδοχή αιτήσεων για πολιτικό άσυλο πρέπει να γίνεται μόνο από αιτητές που προέρχονται από εμπόλεμες περιοχές.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Αυτούσια η ανακοίνωση: 

Για την ΕΔΕΚ είναι ξεκάθαρο πως η Τουρκία αξιοποιεί τις παράνομες μεταναστευτικές ροές σε μία προσπάθεια δημιουργίας ενός είδους υβριδικού πολέμου αλλοίωσης της κυπριακής κοινωνίας και του δημογραφικού χαρακτήρα των ελεύθερων περιοχών.

Είναι γι’ αυτό τον λόγο που από την αρχή η ΕΔΕΚ εισηγήθηκε και στήριξε την λήψη άμεσων και αυστηρών μέτρων για προστασία τόσο της κυπριακής οικονομίας όσο και της κοινωνικής δομής του κυπριακού κράτους.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Αναμένουμε να προχωρήσει το συντομότερο δυνατό η εγκατάσταση συστήματος ηλεκτρονικής επιτήρησης στη γραμμή αντιπαράταξης με επικέντρωση στα σημεία διόδου που χρησιμοποιούν οι παράνομοι διακινητές.

Την ίδια στιγμή τονίζουμε πως η αποδοχή αιτήσεων για πολιτικό άσυλο πρέπει να γίνεται μόνο από αιτητές που προέρχονται από εμπόλεμες περιοχές. Τέλος, επαναλαμβάνουμε το αίτημά μας για ομοιόμορφη κατανομή των οικονομικών μεταναστών και στις υπόλοιπες χώρες της Ε.Ε.

Home