Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΕΔΕΚ για λιμουζίνες: «Οι κανονισμοί στη Βουλή προκαλούν»

Offsite Team -
21.01.2022 - 15:11

ΕΔΕΚ για λιμουζίνες: «Οι κανονισμοί στη Βουλή προκαλούν»

«Σε μία περίοδο οικονομικής κρίσης δεν χρειάζεται σπατάλη φόρων»

Aτυχή θεωρεί η ΕΔΕΚ την κατάθεση στη Βουλή κανονισμών για παραχώρηση υπηρεσιακού οχήματος για αποκλειστική χρήση από αξιωματούχους της κυβέρνησης και της δημόσιας υπηρεσίας. 

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου της ΕΔΕΚ Μαρία Παναγιώτου, «σε μία περίοδο οικονομικής κρίσης, χρειάζεται να γίνεται σωστή περισυλλογή και όχι σπατάλη των φόρων που καταβάλλουν οι πολίτες».

Σε δήλωσή της ανέφερε ότι «είναι κατανοητό ορισμένοι αξιωματούχοι (όπως οι Υπουργοί) να έχουν υπηρεσιακό αυτοκίνητο διακίνησης». Ωστόσο, ανέφερε ότι «σε καμία όμως περίπτωση δεν δικαιολογείται το μέτρο αυτό να περιλαμβάνει σημαντικό αριθμό δημοσίων υπαλλήλων που δεν θα έπρεπε να έχουν υπηρεσιακό όχημα αλλά ούτε και δικαιολογείται σε όσους παρέχεται το υπηρεσιακό αυτοκίνητο αυτό να αξιοποιείται για τις ιδιωτικές τους μετακινήσεις ή για την μετάβασή τους από και προς τον χώρο εργασίας του».

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Η κα Παναγιώτου τόνισε ότι «θεωρούμε ότι οι κανονισμοί που κατατέθηκαν προκαλούν δικαιολογημένα το δημόσιο αίσθημα  και ως εκ τούτου καλούμε την κυβέρνηση να επαναξιολογήσει την απόφασή της αυτή».

 

Home