Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΕΔΕΚ: Η Πίστη θα γεννήσει Ελπίδα και η Ελπίδα θα φέρει Λύτρωση

Offsite Team -
24.04.2022

ΕΔΕΚ: Η Πίστη θα γεννήσει Ελπίδα και η Ελπίδα θα φέρει Λύτρωση

Το μήνυμα της ΕΔΕΚ για το Πάσχα

Η Ανάσταση του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού στέλνει το αιώνιο μήνυμα, πως η κορύφωση των παθών ακολουθείται πάντα από την επικράτηση της Ελπίδας, ότι θα επέλθει η πολυπόθητη Λύτρωση.

Των Παθών και της Ανάστασης μεσολαβεί ως καίριος καταλύτης η Πίστη.

Είτε πρόκειται για τα προσωπικά πάθη του καθενός από εμάς, είτε πρόκειται για συλλογικά πάθη λαών και κοινωνιών, να ξέρουμε ότι η Πίστη θα γεννήσει την Ελπίδα και η Ελπίδα θα φέρει τη Λύτρωση.

Την Αναστάσιμη Ημέρα, οι σκέψεις μας είναι στραμμένες στους συνανθρώπους μας που ζουν τη φρίκη του πολέμου σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης, στους καταπιεσμένους, στους ταλαιπωρημένους από την ανέχεια και από τις ασθένειες.

Προσευχόμαστε για τους συμπατριώτες μας, που ανεβαίνουν το δικό τους Γολγοθά στα νοσηλευτήρια, πολεμώντας τον covid, τον καρκίνο και άλλους ύπουλους εχθρούς της υγείας μας.

Αναλογιζόμαστε τα πάθη ανθρώπων δίπλα μας, που παλεύουν να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες μιας μακράς οικονομικής κρίσης.

Την ημέρα της Λαμπρής σκιρτά η καρδιά μας στη σκέψη ότι οι καμπάνες των εκκλησιών μας στο κατεχόμενο κομμάτι της πατρίδας μας, θα δοξάσουν την Ανάσταση του Χριστού σιωπηλά, φιμωμένες από τον βάρβαρο κατακτητή.

Και όσο υφίστανται όλα αυτά, οι Γολγοθάδες της ζωής, οι σταυροί που κουβαλά ο καθένας, η πατρίδα μας, η ανθρωπότητα, η ΕΔΕΚ θα συνεχίσει να αγωνίζεται, για να έρθει η Ανάσταση, για λευτεριά, κοινωνική δικαιοσύνη, ισότητα, αξιοπρέπεια.

Χριστός Ανέστη!

Home