Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΕΔΕΚ: Καμία συμφωνία πίσω από κλειστές πόρτες με Χριστοδουλίδη

Offsite Team -
29.11.2022 - 10:27

ΕΔΕΚ: Καμία συμφωνία πίσω από κλειστές πόρτες με Χριστοδουλίδη

ΕΔΕΚ: Πλαφόν στην τιμή πώλησης της ενέργειας από ΑΠΕ
Όλα γίνονται στο φως και όλα με διαφάνεια αναφέρει η ΕΔΕΚ

Σε ένα πολιτικό σκηνικό που έμαθε να κάνει συμφωνίες πίσω από κλειστές πόρτες, ναι είναι λογικό να τίθενται αυτά τα ερωτήματα, αναφερόμενη σε γραπτή της δήλωση η ΕΔΕΚ, σε άρθρο της εφημερίδας «Πολίτης», γιατί η ΕΔΕΚ δεν βγάζει την "μυστική συμφωνία" που έκανε με τον Νίκο Χριστοδουλίδη.

>>Διαβάστε επίσης: ΔΗΚΟ: Αποφασίζει η Γραμματεία για το «έγγραφο» που άναψε φωτιές <<

Η ΕΔΕΚ, μέσω της γραπτής της ανακοίνωσης απαντά ότι αυτό που δεν κατανοεί η εφημερίδα είναι ότι η ΕΔΕΚ δεν έκανε και δεν κάνει καμία συμφωνία πίσω από κλειστές πόρτες, προσθέτοντας ότι εδώ είναι που έγκειται και η διαφορετικότητα της υποψηφιότητας του Νίκου Χριστοδουλίδη. 

Όλα γίνονται στο φως και όλα με διαφάνεια, δηλώνει η ΕΔΕΚ.

Διαβάστε αυτούσια την γραπτή δήλωση της ΕΔΕΚ:

«Η εφημερίδα "Πολίτης" επανέρχεται σήμερα ρωτώντας γιατί η ΕΔΕΚ δεν βγάζει την δήθεν "μυστική συμφωνία" που έκανε με τον Νίκο Χριστοδουλίδη. Κατανοητή η ερώτηση. Σε ένα πολιτικό σκηνικό που έμαθε να κάνει συμφωνίες πίσω από κλειστές πόρτες, ναι είναι λογικό να τίθενται αυτά τα ερωτήματα. Αυτό όμως που δεν κατανοεί η εφημερίδα είναι ότι η ΕΔΕΚ δεν έκανε και δεν κάνει καμία συμφωνία πίσω από κλειστές πόρτες. Και εδώ είναι που έγκειται και η διαφορετικότητα της υποψηφιότητας του Νίκου Χριστοδουλίδη. Όλα γίνονται στο φως και όλα με διαφάνεια.

Κατανοούμε πλήρως που αποσκοπούν τα τελευταία δημοσιεύματα της εφημερίδας "Πολίτης". Εμείς, την προτρέπουμε να ασχοληθεί με τα του οίκου της...».

Home