Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Εγκαινιάζει το Εκλογικό του Επιτελείο ο Αχιλλέας Δημητριάδης

Offsite Team -
27.07.2022 - 10:01

Εγκαινιάζει το Εκλογικό του Επιτελείο ο Αχιλλέας Δημητριάδης

Δείτε φωτογραφίες και video – Πού θα βρίσκεται - Επιστρεατεύτηκε και mini bus για περιοδεία

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την Προεδρία, Αχιλλέας Δημητριάδης εγκαινιάζει σήμερα Τετάρτη 27 Ιουλίου το Εκλογικό Επιτελείο του, το οποίο βρίσκεται στην γωνία λεωφόρου Κέννεντυ και Εσπερίδων στη Λευκωσία. 

βωρψεδαδςδ

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται σε σχετικό δελτίο Τύπου, ο κ. Δημητριάδης «προσκαλεί τους πολίτες για γνωριμία και ανοιχτό συμμετοχικό διάλογο για να αλλάξει πορεία η Κύπρος: με το “Τίμιο Κράτος” να ανακόψουμε τη διχοτόμηση και φέρουμε ξανά την ελπίδα για την μία Κύπρο, επανενωμένη και πράσινη!».

Να σημειώσουμε πως όσον αφορά το πρόγραμμα διακυβέρνησης, σύμφωνα με τον κ. Δημητριάδη, τυγχάνει επεξεργασίας, θα εμπλουτίζεται και θα δημοσιοποιηθεί το φθινόπωρο

βωψδαδαςδαδ

Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση «στόχος του Αχιλλέα Δημητριάδη είναι το Εκλογικό Επιτελείο να αξιοποιηθεί ως χώρος δραστηριοτήτων με ομάδες πολιτών στο πλαίσιο της παραγωγής του προεκλογικού του προγράμματος». «Όλοι οι πολίτες είναι ευπρόσδεκτοι για γνωριμία, καλή παρέα, μουσική και εκπλήξεις», καταλήγει το η ανακοίνωση. 

βωψφαεδδαςδαδ

Το κοκτέιλ θα ξεκινήσει στις 8.00 μ.μ. και θα συνδυαστεί με χαλαρή συζήτηση, μουσική και ζωντανό ραδιοφωνικό πρόγραμμα με τον LOVE FM 100.7 και τον μουσικό παραγωγό Τάσο Ευαγγέλου.

Δείτε βίντεο από τους χώρους: 

Περιοδεία με mini bus 

Να σημειώσουμε πως για την προεκλογική εκστρατεία του κ. Δημητριάδη έχει επιστρατευτεί και ειδικό όχημα, το οποίο την Τρίτη (26/7) έκανε την πρώτη του περιοδεία στην επαρχία Λεμεσού. 

Δείτε φωτογραφίες:

βωφεαδςδαδ

τρφεδαδςδαδ

βτωρφεαδαςδ

Home