Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Ενώπιον της Ερευνητικής για Πολιτογραφήσεις ο Νίκος Αναστασιάδης

Offsite Team -
02.02.2021 - 06:00

Ενώπιον της Ερευνητικής για Πολιτογραφήσεις ο Νίκος Αναστασιάδης

Thumbnail
Καταθέτει την δική του θέση

Ενώπιον της Ανεξάρτητης Ερευνητικής Επιτροπής για τις Πολιτογραφήσεις για κατάθεση, θα βρεθεί σήμερα Τρίτη (2/2) ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

Όπως ανακοινώθηκε, η κατάθεση του Προέδρου Αναστασιάδη είναι προγραμματισμένη να αρχίσει στις 10 το πρωί και λάβει χώρα στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία».

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Πέμπτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προχώρησε σε διάγγελμα για το θέμα της δοαφθοράς αναφέρθηκε και στο ζήτημα των πολιτογραφήσεων και τόνισε μεταξύ άλλων ότι «το τελευταίο διάστημα με αφορμή τις υπαρκτές  αδυναμίες και κενά ενός προγράμματος που στόχο είχε την επανεκκίνηση της οικονομίας, σε ώρες που η χώρα αντιμετώπιζε τον κίνδυνο χρεωκοπίας, που η ανεργία έφτανε το 16%, που λειτουργούσαν κοινωνικά παντοπωλεία,  απέδωσαν στην Κυβέρνηση τις ευθύνες διαφθοράς και διαπλοκής των ελαχίστων που καταχράστηκαν το πρόγραμμα».

Η κατάθεση από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφερον καθώς τα όσα θα αναφέρει αναμένεται να προκαλέσουν και αντιδράσεις από την αντιπολίτευση. 

Home