Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Επιτελείο Αβέρωφ: Το τιμόνι της χώρας θέλει χέρια έμπειρα & ικανά

Offsite Team -
25.01.2023 - 17:20

Επιτελείο Αβέρωφ: Το τιμόνι της χώρας θέλει χέρια έμπειρα & ικανά

«Άνθρωποι που δεν ξέρουν να κρατάνε κουπί, θέλουν να πάρουν στα χέρια τους τιμόνι»

Απάντηση στις αναφορές των Ανδρέα Μαυρογιάννη και Νίκου Χριστοδουλίδη όσον αφορά την φορολογική μεταρρύθμιση έδωσε μέσω δήλωσης η Τζώρτζια Κωνσταντίνου-Παναγιώτου, Εκπρόσωπος Τύπου του Κεντρικού Εκλογικού Επιτελείου του υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Αβέρωφ Νεοφύτου.

Αυτούσια η δήλωση της:

Το ωφέλιμο στην πολιτική είναι να βρίσκεις λύσεις για να στηρίξεις έμπρακτα την μεσαία τάξη και 126.000 οικογένειες με την πρωτοποριακή μεταρρύθμιση του Οικογενειακού Εισοδήματος. Το δύσκολο στην πολιτική είναι να έχεις κρατήσει τον τόπο όρθιο μετά τους οικονομικούς τυφώνες που προκάλεσε το ΑΚΕΛ.

Το παράδοξο στην πολιτική είναι πως όσοι απέτυχαν να βρουν λύσεις, θέτουν σήμερα ψευδοερωτήματα και δήθεν αμφισβητήσεις που στερούνται κάθε λογικής και πάνε αντίθετα από το συμφέρον των πολιτών και των οικογενειών.

Εμείς στα προβλήματα δίνουμε λύσεις. Δεν θέτουμε ερωτήματα. Γι’ αυτό και με εμάς ορθοπόδησε μια χρεοκοπημένη από αυτούς, οικονομία.

Αλήθεια, ποια η συγκεκριμένη πρόταση του κυρίου Μαυρογιάννη ή του κυρίου Χριστοδουλίδη για τη βελτίωση των οικονομικών των νοικοκυριών; Ποια είναι η συγκεκριμένη πρόταση τους για το φορολογικό; έχουμε ακούσει διαπιστώσεις, διακηρύξεις και τι θα γινόταν αν κάναμε αυτό ή το άλλο. Η χώρα δεν χρειάζεται ούτε «θα» ούτε «αν». Η χώρα χρειάζεται λύσεις.

Άνθρωποι που δεν ξέρουν να κρατάνε κουπί, θέλουν να πάρουν στα χέρια τους τιμόνι. Το τιμόνι όμως της χώρας, ο λαός θα το εμπιστευτεί σε χέρια έμπειρα και ικανά. 

Δεν θα το δώσει ούτε στον κύριο Μαυρογιάννη που δήλωσε πως δεν έχει σχέση με την πολιτική ούτε στον κύριο Χριστοδουλίδη και την αλαλούμ κοινοπραξία του που δεν μιλιούνται καν μεταξύ τους. Κανένα ρίσκο. Κανένα πείραμα με το μέλλον της Κύπρου και των παιδιών μας.

Η επιλογή είναι μία: Συνεχίζουμε μπροστά με σοβαρότητα, υπευθυνότητα, αποτελεσματικότητα. Μπροστά με τον Αβέρωφ Νεοφύτου.

Home