Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Έτοιμος για debate με όλους ο Αβέρωφ

Offsite Team -
14.06.2022 - 15:19

Έτοιμος για debate με όλους ο Αβέρωφ

Δεν μπορούμε να κάνουμε εκλογές κρυπτόμενοι αναφέρει ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ

Δημόσια πρόσκληση για διεξαγωγή debate απηύθυνε στους ανθυποψηφίους του την Τρίτη ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και υποψήφιος για την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Αβέρωφ Νεοφύτου, έπειτα από συνάντηση που είχε με την ηγεσία της ΠΑΣΥΔΥ στα γραφεία της συντεχνίας.

Διαβάστε επίσης: Αβέρωφ: Η οικονομία μας το 2022 πηγαίνει καλά παρά την ακρίβεια

Απαντώντας σε δημοσιογραφική ερώτηση για την πρότασή του περί διεξαγωγής debate, ο κ. Νεοφύτου δήλωσε ότι απευθύνει δημόσια πρόσκληση στους κυρίους Μαυρογιάννη, Χριστοδουλίδη, Κολοκασίδη και Ηλιάδη. 

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα να ξεκινήσουμε από σήμερα τις δημόσιες συζητήσεις χωρίς αποκλεισμούς, αλλά να βρούμε έναν τρόπο ώστε να μην πηγαίνουμε δέκα υποψήφιοι κάθε φορά και αντί να ενημερώνουμε τους πολίτες, να τους συγχύζουμε», τόνισε.

Διαβάστε επίσης:  ΔΗΣΥ: Μετωπική σύγκρουση θέσεων ΑΚΕΛ - Μαυρογιάννη στο Κυπριακ

«Μπορούμε να μπούμε ανά τριάδες και εναλλάξ και να αρχίσουμε τα debates, ώστε να μάθει ο κόσμος για τις προτάσεις μας». Δεν μπορούμε να βγάλουμε την προεκλογική εκστρατεία κρυπτόμενοι και να κάνουμε προεδρικές εκλογές ωσάν να κάνουμε εκλογές στο Instagram και απολιτίκ, κατέληξε ο κ. Νεοφύτου.  

Ερωτηθείς για το ότι η Τουρκία και ο Ερντογάν κλιμακώνει τη λεκτική ρητορική κατά της Ελλάδας και πως βλέπει ο ίδιος την κατάσταση να διαμορφώνεται, ο κ. Νεοφύτου τόνισε τα εξής:

«Είναι δυστύχημα αυτές οι απαράδεκτες προκλήσεις του Ερντογάν και η δική μου εκτίμηση, δεν θα περιοριστούν στην Ελλάδα. Απεύχομαι αν βρει και θα βρει είμαι σίγουρος αντιστάσεις από την Ελλάδα, να μην χρησιμοποιήσει την Κύπρο. Χρειάζεται σύνεση και σωφροσύνη. Καιροί χαλεποί και για τα εθνικά ζητήματα καιροί χαλεποί και για την οικονομία».

ΚΥΠΕ

Home