Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Ευρωεκλογές: Ανακοινώνει το πρώτο της εκλογικό ψηφοδέλτιο η ΔΗΠΑ

Του Στέλιου Στυλιανού -
14.02.2019

Ευρωεκλογές: Ανακοινώνει το πρώτο της εκλογικό ψηφοδέλτιο η ΔΗΠΑ

Thumbnail
Ανακοινώνει ονόματα και ρίχνεται στον πρώτη του εκλογική μάχη το κόμμα του Μάριου Καρογιάν

Σε εντατικούς ρυθμούς κινούνται στον Δημοκρατική Παράταξη του Μάριου Καρογιάν για τον καταρτισμό του ψηφοδελτίου με το οποίο θα πορευθεί το κόμμα στις Ευρωεκλογές του ερχόμενου Μαΐου.

Σύμφωνα με πηγές από την ΔΗΠΑ η ανακοίνωση των έξι εκλεκτών αναμένεται να γίνει τις επόμενες μέρες, με την ανακοίνωση να τοποθετείται χρονικά μέσα στο Σαββατοκύριακο. 

Πηγές από την ΔΗΠΑ σημείωσαν στην Offsite ότι αφού ανακοινωθούν τα ονόματα των έξι εκλεκτών θα γίνει άμεση σύγκλιση της Διοικούσας Επιτροπής του κόμματος για επικύρωση του ψηφοδελτίου πριν το τέλος της ερχόμενης Εβδομάδας.

Τα ονόματα

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η Offsite δεδομένες θα πρέπει να θεωρούνται οι υποψηφιότητες του εκπροσώπου τύπου του κόμματος Μαρίνου Κλεάνθους όσο και του αδερφού του υπουργού Εμπορίου Γιάννου Λακκοτρύπη. 

Από εκεί και πέρα πηγές από το κόμμα θεωρούν κλειστή και την υποψηφιότητα της πρώην Ευρωβουλευτού του ΔΗΚΟ Αντιγόνης Παπαδοπούλου, με άτομα από το στενό περιβάλλον της ίδιας να τονίζουν στην Offsite ότι η ίδια θα πάρει τις τελικές τις αποφάσεις τις επόμενες μέρες.

Οι άλλες τρεις θέσεις στο ψηφοδέλτιο αναμένεται να συμπληρωθούν από νέα και άφθαρτα πολιτικά πρόσωπα από όλη την Κύπρο, κάτι το οποίο ήθελαν έξαρχης στο κόμμα. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως πληροφορούμαστε ανάμεσα στα άτομα που απασχόλησαν τη ΔΗΠΑ για το ψηφοδέλτιο είναι και ο δημοσιογράφος Πέτρος Μελαϊσης, ο οποίος διαθέτει ισχυρό έρεισμα στην Πάφο και επιπρόσθετα κατάγεται από τη Μόρφου.

Home