Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Φουλάρει μηχανές ο Μαυρογιάννης - Παρουσιάζει το όραμα του

Offsite Team -
04.10.2022 - 06:00

Φουλάρει μηχανές ο Μαυρογιάννης - Παρουσιάζει το όραμα του

Έτοιμο το πρόγραμμα Διακυβέρνησης - Επαφές στην Αθήνα τις επόμενες μέρες

Φουλάρουν οι μηχανές στο επιτελείο Μαυρογιάννη με το πρόγραμμα του υποψηφίου να είναι βαρυφορτωμένο το επόμενο διάστημα. 

Η αρχή θα γίνει απόψε 4/10 όπου στις 19:30 θα πραγματοποιήσει παγκύπρια εκδήλωση στην Πλατεία Ελευθερίας στη Λευκωσία με σύνθημα «Ελάτε να γυρίσουμε σελίδα..».

Όπως αναφέρουν πηγές από το επιτελείο του υποψήφιου Προέδρου  μετά από μήνες συναντήσεων, επαφών και διαβουλεύσεων με φορείς, οργανώσεις και πολίτες, ο Ανδρέας Μαυρογιάννης θα παραθέσει σήμερα ενώπιον της κοινωνίας, το όραμά του για την Κύπρο του αύριο. Ένα όραμα που όπως τονίζεται μπορεί να υλοποιηθεί μέσα από το πρόγραμμα διακυβέρνησης της επόμενης πενταετίας.

Μάλιστα κατά την αποψινή του ομιλία αναμένεται ότι θα αναφερθείτε επιγραμματικά στους άξονες του προγράμματος του το οποίο τις επόμενες μέρες θα παρουσιαστεί ολοκληρωμένο στην ιστοσελίδα του και ακολούθως θα υπάρξουν αναλυτικές παρουσιάσεις του κάθε άξονα πολιτικής.

Πέραν τις μεγάλης εκδήλωσης ο υποψήφιος από την Πέμπτη μέχρι και το Σάββατο θα βρίσκεται στην Αθήνα όπου θα έχει συναντήσεις με πολιτικούς Αρχηγούς και τους υπουργούς Άμυνας και Εξωτερικών της Ελλάδας. Στην Ελληνική Πρωτεύουσα ο κύριος Μαυρογιάννης θα πραγματοποιήσει και ομιλία στην παρουσία Κύπριων φοιτητών και Κύπριων μόνιμων κατοίκων της Ελλάδας.

Στην Αθήνα ο Ανδρέας Μαυρογιάννης θα βρίσκεται και την ερχόμενη βδομάδα όπου θα συναντηθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς ο Έλληνας Πρωθυπουργός θα απουσιάζει το τριήμερο 6 - 8 Οκτωβρίου.

Home