Γεμίζουν τα ψηφοδέλτια στον ΔΗΣΥ ενόψει Βουλευτικών (Ονόματα)

Γεμίζουν τα ψηφοδέλτια στον ΔΗΣΥ ενόψει Βουλευτικών (Ονόματα)

Στον ΔΗΣΥ το ψηφοδέλτιο είναι σε μεγάλο βαθμό έτοιμο σε όλες τις επαρχίες

Για τα καλά σε ρυθμούς Βουλευτικών έχουν μπει τα κόμματα με στόχο να γεμίσουν τα ψηφοδέλτια και να ριχθούν στην μάχη της Προεκλογικής.

Στον ΔΗΣΥ το ψηφοδέλτιο είναι σε μεγάλο βαθμό έτοιμο σε όλες τις επαρχίες. 

Συγκεκριμένα στην Λευκωσία δεδομένες είναι οι υποψηφιότητες Αβέρωφ Νεοφύτου, Χάρη Γεωργιάδη, Νίκου Τορναρίτη, Δημήτρη Δημητρίου, Σάβιας Ορφανίδου, Ξένιας Κωνσταντίνου και Μιχάλη Σοφοκλέους.

Από εκεί και πέρα στο ψηφοδελτιο της Λευκωσίας αναμένεται να βρίσκονται ο Δημοτικός σύμβουλος Λευκωσίας Χρύσανθος Φάκας, ο Χρίστος Πάλλης, ο Προεδρος της Οργάνωσης νέων επιστημόνων Μάριος Πελεκάνος καθώς και ο Δήμος Γεωργιάδης.  Ακούγονται επίσης έντονα τα ονόματα του Εκπαιδευτικού Φίλιου Φυλακτού, του δημοσιογράφου Ανδρέας Ιωσήφ καθώς επίσης και της Μίνας Σαμψών και Αντρέα Πενταρά. Στο ψηφοδέλτιο του κόμματος αναμένεται να βρεθεί και ο Στέλιος Κυθραιώτης. 

Στη Λεμεσό δεδομένη είναι η υποψηφιότητα των τριών εν ενεργεία Βουλευτών Ευθύμιου Δίπλαρου, Ανδρέα Κυπριανού και Ελένης Σταύρου.  Από εκεί και πέρα υποψήφιοι θα είναι οι Ανδρέας Μιχαηλίδης, Φωτεινή Τσιρίδου, ο Νίκος Σπύρου και ο Νίκος Σύκας. Στην ονοματολογία προστίθενται ο αντιδήμαρχος Ύψωνα Κλεάνθης Καραμανίδης, ο Γιώργος Διογένους καθώς και ο Δημοτικός Σύμβουλος Λεμεσού Μιχάλης Βασιλείου.

Στην Αμμόχωστο υποψήφιοι θα είναι οι Κυριάκος Χατζηγιάννης, Γιώργος Κάρουλλας, Ονούφριος Κουλλάς, όπως επίσης και ο Νίκος Γεωργίου. Υποψήφιος θα είναι και ο διευθυντής διοίκησης και οργανωτικού του ΔΗΣΥ Γιώργος Λυσανδρίδης, ο δημοσιογράφος Νίκος Συμεού και ο πρώην καλαθοσφαιριστής Παναγιώτης Τρισόκκας. 

Στη Λάρνακα την Αντιπρόεδρο Αννίτα Δημητρίου στο ψηφοδελτιο αναμένεται να πλαισιώσουν ο Πρόδρομος Αλαμπρίτης, ο οικονομολόγος Μάκης Γεωργίου η Άννα Κοσμά αλλά και ο Δημοτικός Σύμβουλος και μέλος του Πολιτικού γραφείου Ανδρέας Ταουξή.

Στην Πάφο μετά την πρόθεση του Κωστάκη Κωνσταντίνου να μην επαναδιεκδικήσει υποψήφιοι θα είναι ο Λίνος Τσοκκάς, ο Χαράλαμπος Πάζαρος, ο Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης και ο Γιώργος Δημητριάδης. Τέλος την μάχη της επανεκλογής στην Κερύνεια θα δώσουν οι Μάριος Μαυρίδης και Μαριέλλα Αριστείδου.

Home