Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Γένι Τσαγ: Τον Απρίλιο οι Τ/Κ θα στείλουν τον Ακιντζί σπίτι του

Offsite Team -
03.10.2019 - 09:43

Γένι Τσαγ: Τον Απρίλιο οι Τ/Κ θα στείλουν τον Ακιντζί σπίτι του

Thumbnail
Οι Τουρκοκύπριοι δεν είναι ικανοποιημένοι

Τον Απρίλιο οι Τ/Κ θα στείλουν τον Τ/Κ ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί στο σπίτι του, εκτιμά αρθρογράφος της εθνικιστικής ισλαμικής εφημερίδας Γενί Τσαγ αναφέροντας ότι “ο Μουσταφά Ακιντζί προσπαθώντας να ‘εκλεγεί’ κρατά τη διαδικασία του Κυπριακού ζωντανή.

Ο αρθρογράφος της Γενί Τσαγ, ο Χουσεϊν Ματζίτ Γιουσούφ σε άρθρο του υπό τον τίτλο ‘΄Για το τίποτα τραβάει κουπί ο Ακιντζί”, αναφέρει ότι “ο Μουσταφά Ακιντζί προσπαθώντας να ‘εκλεγεί’ κρατά τη διαδικασία Κυπριακού ζωντανή”, υποστηρίζοντας ότι “ωστόσο οι Τ/Κ δεν είναι ικανοποιημένοι από εκείνον και τον Απρίλιο θα πάει σπίτι του”.

“Παρόλο που μετά το Κρανς Μοντάνα κατέρρευσαν οι συνομιλίες για ομοσπονδία και δηλώθηκε ότι δεν μπορεί να υπάρξει επιστροφή στις ίδιες παραμέτρους, ο Ακιντζί έχει αρπαχτεί από τις παραμέτρους του ΟΗΕ”, αναφέρει ο Τούρκος αρθρογράφος κατηγορώντας τον Μουσταφά Ακιντζί ότι “κρύβει τις πραγματικότητες από τον λαό και κινείται σκεπτόμενος μόνο την καρέκλα του και το μέλλον του”. “Πρέπει το συντομότερο να απαλλαγούμε από τη γελοιότητα των συνομιλιών και να καταναλώσουμε την ενέργειά μας σε λύση δύο κρατών, εάν μπορεί να γίνει. Αν δεν μπορεί να γίνει ούτε αυτό, πρέπει να ξεκινήσουμε εκστρατεία για αναγνώριση της ‘τδβκ’”, αναφέρει.

ΚΥΠΕ

 

Home