Η επιστολή του ΑΚΕΛ στον Πρόεδρο του τ/κ ΡΤΚ

Η επιστολή του ΑΚΕΛ στον Πρόεδρο του τ/κ ΡΤΚ

Ο Άντρος Κυπριανού, Γενικός Γραμματέας της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ απέστειλε σήμερα επιστολή στον Τουφάν Ερχιουρμάν, Πρόεδρο του τ/κ Ρεπουμπλικανικού Τουρκικού Κόμματος, με την ευκαιρία της επανεκλογής του στην προεδρία του κόμματος του. Το κύριο μέρος της επιστολής ακολουθεί πιο κάτω:

 

«Από μέρους της Κεντρικής Επιτροπής του ΑΚΕΛ σε συγχαίρω για την επανεκλογή σου στη θέση του Προέδρου του Ρεπουμπλικανικού Τουρκικού Κόμματος.

Θα ήθελα με αυτή την ευκαιρία να τονίσω τη σημασία των διαχρονικών σχέσεων του ΑΚΕΛ και του Ρεπουμπλικανικού Τουρκικού Κόμματος. Αυτές οι σχέσεις αποτελούν βασική εγγύηση για την ενότητα του λαού μας στον αγώνα για επίτευξη λύσης ομοσπονδίας, όπως αυτή περιγράφεται στα σχετικά ψηφίσματα του ΟΗΕ και τις συμφωνίες Υψηλού Επιπέδου.

Σε μια περίοδο νέων προκλήσεων στο Κυπριακό, τα κόμματα μας έχουν ιστορική ευθύνη να δώσουν λύσεις στα αδιέξοδα, έχοντας πάντα το αναγκαίο όραμα για την επανένωση του τόπου και του λαού μας.

Είμαι βέβαιος για την συνέχιση της συνεργασίας και επικοινωνίας μας καθώς και την περαιτέρω ενδυνάμωση των σχέσεων των δύο κομμάτων μας».  

Home