Ικανοποίηση ΔΗΣΥ για αποφάσεις υπουργικού για εκποιήσεις & Εστία

Ικανοποίηση ΔΗΣΥ για αποφάσεις υπουργικού για εκποιήσεις & Εστία

Σκοπός της κυβέρνησης και του Δημοκρατικού Συναγερμού είναι να βρίσκει λύσεις αναφέρει σε ανακοίνωση

Το Υπουργικό Συμβούλιο στη σημερινή συνεδρίαση ξεκαθάρισε την πολιτική βούληση της κυβέρνησης για να λυθεί μια και έξω το ζήτημα της εκδίκασης των υποθέσεων ενυπόθηκων δανείων. Την Παρασκευή ξεκινά η συζήτηση του νομοσχεδίου στην Επιτροπή Νομικών. Η σημερινή απόφαση είναι ξεκάθαρη. Μέχρι την εφαρμογή αυτής της νομοθεσίας η Υπουργός Δικαιοσύνης θα κάνει όλες τις απαραίτητες διευθετήσεις με το Ανώτατο Δικαστήριο, ούτως ώστε να εξεταστούν οι υποθέσεις που συνδέονται με πρόθεση εκποίησης αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση ο ΔΗΣΥ.

Περαιτέρω το Υπουργικό Συμβούλιο εξουσιοδότησε τον Υπουργό των Οικονομικών για να φέρει συγκεκριμένη, ενναλακτική πρόταση για δανειολήπτες που δεν καλύπτονται από το κριτήριο της βιωσιμότητας για το σχέδιο Εστία ούτως ώστε να προστατευθεί η κύρια κατοικία αυτών των συμπολιτών μας.

Σκοπός της κυβέρνησης και του Δημοκρατικού Συναγερμού είναι να βρίσκει λύσεις στα ζητήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία. Και ο σκοπός αυτός επιτυγχάνεται και με αποφάσεις όπως αυτές καταλήγει η ανακοίνωση.

Home