Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Καλεί σε συζήτηση για Μεταρρύθμιση της Δικαιοσύνης η Γιολίτη

Offsite Team -
02.09.2020 - 18:25

Καλεί σε συζήτηση για Μεταρρύθμιση της Δικαιοσύνης η Γιολίτη

Thumbnail
Πολιτική βούληση για περαιτέρω διάλογο

Η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως κα Έμιλυ Γιολίτη παρέστη σήμερα, Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020, σε συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Νομικών, με θέμα συζήτησης τα νομοσχέδια για τη Μεταρρύθμιση της Δικαιοσύνης.

Η Υπουργός εξέφρασε την πολιτική της βούληση για περαιτέρω διάλογο με απώτερο στόχο να εξευρεθούν εκείνες οι συναινέσεις που χρειάζονται έτσι ώστε η Μεταρρύθμιση της Δικαιοσύνης να επιτευχθεί το συντομότερο.

Για το σκοπό αυτό, η Υπουργός κάλεσε τα μέλη της Επιτροπής Νομικών, συνεννοούμενα με τα κόμματα που εκπροσωπούν, όπως ορίσουν εντός των επόμενων ημερών εκπρόσωπό τους για τη δημιουργία ομάδας εργασίας υπό την προεδρία της ίδιας της Υπουργού και αποστείλουν γραπτώς τις προτάσεις/θέσεις τους. Στην ομάδα αυτή θα συμμετέχει και ο Πρόεδρος του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου.

Η κ. Γιολίτη τόνισε την αποφασιστικότητά της να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να εξευρεθεί συναίνεση μεταξύ όλων των εμπλεκομένων και των πολιτειακών θεσμών, έχοντας πάντοτε υπόψη αποκλειστικά και μόνο το καλώς νοούμενο συμφέρον των πολιτών.

 

Home