Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

«Κλείδωσε» η συνάντηση Άντρου-Αβέρωφ για Κυπριακό

Offsite Team -
23.02.2021

«Κλείδωσε» η συνάντηση Άντρου-Αβέρωφ για Κυπριακό

Thumbnail
Πότε και πού θα γίνει η συνάντηση των δύο - Καθορίστηκε ημερομηνία

Για την ερχόμενη Πέμπτη 4 Μαρτίου «κλείδωσε» η συνάντηση του ΓΓ του ΑΚΕΛ Άντρου Κυπριανού και το προέδρου του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου.

Όπως πληροφορείται η Offsite, η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του ΑΚΕΛ.

Υπενθυμίζεται ότι, σε δηλώσεις του για το Κυπριακό ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, απηύθυνε πρόσκληση για συνάντηση στον ΓΓ του ΑΚΕΛ Άντρο Κυπριανού.

Όπως ανέφερε συγκεκριμένα απευθύνει πρόσκληση προς την ηγεσία του ΑΚΕΛ να συναντηθούν σύντομα, να μιλήσουν για το μέλλον του τόπου, γιατί όπως είπε εθνική προτεραιότητα είναι να ενώσουν τις δυνάμεις τους για απαλλαγή από την τουρκική κατοχή. Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που ο τόπος αντιμετωπίζει.

Από την πλευρά του ο Άντρος Κυπριανού απάντησε στον Αβέρωφ Νεοφύτου δηλώνοντας πως «το ΑΚΕΛ ουδέποτε αρνήθηκε να συναντηθεί με τον οποιοδήποτε με στόχο να προωθήσει τα εθνικά συμφέροντα. Φτάνει αυτός να είναι ειλικρινής και συνεπής. Να μην καθοδηγείται από ευκαιριακές ή επικοινωνιακές ανάγκες».

«Λέγοντας αυτά παραμένουμε στη διάθεση του Προέδρου του ΔΗΣΥ, ξέρει πως να επικοινωνήσει μαζί μας για να διευθετηθεί μια συνάντηση» ανέφερε καταληκτικά ο ΓΓ του ΑΚΕΛ.

Home