Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Κολοκασίδης: Η Τουρκία να σταματήσει την προέλαση στην Αμμόχωστο

Offsite Team -
23.05.2022 - 13:50

Κολοκασίδης: Η Τουρκία να σταματήσει την προέλαση στην Αμμόχωστο

Ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Γιώργος Κολοκασίδης είπε ότι μια σωστή εξέλιξη είναι όπως η Τουρκία σταματήσει την προέλαση στην Αμμόχωστο και βοηθήσει στην επίλυση των κρίσιμων ανθρωπιστικών ζητημάτων των αγνοουμένων και των εγκλωβισμένων.

Σε ανακοίνωσή του είπε ότι ξανάρχισε η συζήτηση για τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης, τα οποία είναι «επινόησης Αναστασιάδη, επεξεργασίας Μαυρογιάννη και προώθησης Χριστοδουλίδη-Αβέρωφ Νεοφύτου. Τώρα μιλούν για διοχέτευση μη ζωικών προϊόντων από την Πράσινη Γραμμή».

Διερωτήθηκε πώς μπορεί να δίνει δεσμεύσεις η Κυβέρνηση ότι θα τα εξετάσει αυτά «όταν ξέρει ότι τα πάντα περνούν ανεξέλεγκτα από την Πράσινη Γραμμή». «Αν οι Τούρκοι, οι θύτες, ήθελαν να ξανακερδίσουν την εμπιστοσύνη των θυμάτων τους, είναι πολύ απλό», ανέφερε, λέγοντας ότι θα πρέπει να «σταματήσουν την προέλαση στην Αμμόχωστο».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Λευτέρης: Θέλουν να πλήξουν ΔΗΣΥ με υποψηφιότητα Χριστοδουλίδη

Offsite Team -
28.06.2022 - 12:44

Λευτέρης: Θέλουν να πλήξουν ΔΗΣΥ με υποψηφιότητα Χριστοδουλίδη

Thumbnail
«Η υποψηφιότητα Χριστοδουλίδη βρίσκεται απέναντι στην ιστορία μας και τον ιδρυτή μας Γλαύκο Κληρίδη»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ Λευτέρης Χριστοφόρου, απαντώντας στα λεγόμενα Νικόλα Παπαδόπουλου, τονίζοντας ότι η υποψηφιότητα Αβέρωφ Νεοφύτου, δεν βρίσκεται απέναντι σε κανέναν.

Η δήλωση-ομολογία του Προέδρου του Δημοκρατικού Κόμματος Νικόλα Παπαδόπουλου ότι η υποψηφιότητα Χριστοδουλίδη βρίσκεται απέναντι στον Δημοκρατικό Συναγερμό, δηλαδή απέναντι στον περήφανο συναγερμικό κόσμο, απέναντι στην ιστορία μας και στον ιδρυτή μας Γλαύκο Κληρίδη, αποκαλύπτει πλήρως τις πραγματικές τους προθέσεις που δεν είναι τίποτα άλλο παρά μόνο να πλήξουν και να υπονομεύσουν τη μεγάλη μας παράταξη, αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ Λευτέρης Χριστοφόρου.

Προσθέτοντας ότι, όμως οφείλουν να γνωρίζουν ότι τούτη η μεγάλη, ιστορική παράταξη του Γλαύκου Κληρίδη, θεμελιώθηκε και χτίστηκε πάνω στους αγώνες, τους κόπους και τις θυσίες, χιλιάδων αφανών στελεχών του Δημοκρατικού Συναγερμού.

>>>Διαβάστε επίσης: Μηδέν Εγγυήσεις και Μηδέν Στρατεύματα. Τελικά ποιος είπε τι;

Των πατεράδων και των παππούδων μας οι οποίοι άντεξαν και νίκησαν την παραπληροφόρηση, την πολεμική, τα ψεύδη και τους λαϊκισμούς εδώ και δεκαετίες και συνεχίζουμε να πορευόμαστε στις ίδιες αρχές και αξίες πεπεισμένοι ότι και αυτή τη φορά θα αντέξει η μεγάλη μας παράταξη και θα νικήσει.

Παράλληλα, ο κ. Χριστοφόρου αναφέρει οτι, η δική μας υποψηφιότητα, η υποψηφιότητα της μεγάλης μας φιλελεύθερης παράταξης, η υποψηφιότητα Αβέρωφ Νεοφύτου, δεν βρίσκεται απέναντι σε κανέναν γιατί είναι υποψηφιότητα που ενώνει δυνάμεις και συμπορεύεται με τον συναγερμικό κόσμο και την κοινωνία, με ένα και μοναδικό αποκλειστικό στόχο: Να επιλύσουμε προβλήματα και να πάρουμε τον τόπο μας ακόμη πιο μπροστά.

Άλλωστε τούτο το αποδείξαμε περίτρανα με τις δυο πετυχημένες μας διακυβερνήσεις, τη διακυβέρνηση του Γλαύκου Κληρίδη και του Νίκου Αναστασιάδη για τις οποίες είμαστε περήφανοι, καταλήγει η ανακοίνωση.

Home