Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Κόμμα για τα Ζώα: Χαιρετίζει απόφαση για σήμανση σκύλων

Offsite Team -
26.06.2019

Κόμμα για τα Ζώα: Χαιρετίζει απόφαση για σήμανση σκύλων

Thumbnail
Καλεί τους πολίτες να αγκαλιάσουν την προσπάθεια

Την σημερινή απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου και την προσπάθεια που καταβάλλει το Υπουργείο Γεωργίας , Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος για την μείωση των εγκαταλελειμμένων σκύλων (ή και κλοπές) μέσω του Παγκύπριου κυβερνητικού προγράμματος σήμανσης, χαιρετίζει, σε ανακοίνωση του, το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου.

 

«Η τοποθέτηση της μικροπλακέτας (μικροτσίπ) θα τοποθετείτε δωρεάν από τα Κυβερνητικά Κτηνιατρεία σε όλες τις Επαρχίες και δικαίωμα στο πρόγραμμα έχουν όλοι οι πολίτες που είναι κηδεμόνες σκύλων συμπεριλαμβανομένων και όλων των πολιτών που είναι κυνηγοί και διαθέτουν σκύλους. Το Υπουργείο θα διάθεση σε μια πρώτη φάση γύρω στα στις 20 χιλιάδες μικροπλακέτες», προσθέτει.

 

Τέλος, καλεί τους πολίτες να αγκαλιάσουν αυτή την προσπάθεια γιατί, όπως αναφέρει το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου, «θεωρούμε ότι είναι και ανθρωπιστικό πλέον το θέμα γιατί όπως έχει εξελιχθεί η κατάσταση είναι εγκληματικό να μην μπορεί ένας ο οποίος έχασε τον σκύλο του (ή εκλάπη) να μην μπορεί να βρεθεί γιατί δεν είχε σήμανση η γιατί δεν φρόντισε να σημανθεί».

 
Home