Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Κόντρα Κυβέρνησης-ΑΚΕΛ για πυροσβεστικό σταθμό στο Βασιλικό

Offsite Team -
29.01.2023

Κόντρα Κυβέρνησης-ΑΚΕΛ για πυροσβεστικό σταθμό στο Βασιλικό

«Το ΑΚΕΛ Λάρνακας ότι προτιμά να λειτουργεί ως παρακλάδι...» λέει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος

Σε δήλωση του Δημάρχου Λάρνακας παραπέμπει το ΑΚΕΛ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Μάριος Πελεκάνος, ως απάντηση σε ανακοίνωση του κόμματος για τα έργα στη Λάρνακα.

«Αντί άλλης απάντησης τους παραπέμπουμε στις δηλώσεις στις οποίες προέβη μόλις προχθές ο Δήμαρχος Λάρνακας, ο οποίος είναι μέλος του ΑΚΕΛ. Εκεί θα βρουν αποστομωτική απάντηση στην προσπάθεια τους να παραχαράξουν την πραγματικότητα», αναφέρει σε γραπτή δήλωση ο κ. Πελεκάνος.

Το ΑΚΕΛ Λάρνακας, αναφέρει, ενδεχομένως να προτιμούσε να μην άλλαζε η Λάρνακα, να μην ήταν σήμερα μια πολύ διαφορετική πόλη από αυτήν του 2013.

Eπικρίνει επίσης το ΑΚΕΛ Λάρνακας ότι προτιμά να λειτουργεί ως παρακλάδι της προσπάθειας μηδενισμού του έργου και της παρακαταθήκης που αφήνει η Κυβέρνηση Αναστασιάδη.

Η ανακοίνωση του ΑΚΕΛ

Νωρίτερα το ΑΚΕΛ Λάρνακας σε ανακοίνωσή του είχε αναφέρει πως «ο Πρόεδρος Αναστασιάδης πριν αφήσει την προεδρία αποφάσισε να περιοδεύσει  με ένα ψαλίδι στο χέρι σε όλη την Κύπρο και να κόβει κορδέλες. Στα έργα που εγκαινιάζει είναι και ο πυροσβεστικός σταθμός στο Ενεργειακό Κέντρο στη βιομηχανική περιοχή Βασιλικού».

«Να υπενθυμίσουμε τον Πρόεδρο ότι δεσμεύθηκε προεκλογικά το 2017 ότι θα ολοκληρωθεί ο σταθμός αρχές του 2018 και τον εγκαινιάζει 6 μέρες πριν από την λήξη της θητείας του, το 2023. Στο μεταξύ σε αυτό το διάστημα των 5 χρόνων απουσίας του σταθμού ξέσπασαν τρεις μεγάλες πυρκαγιές στην περιοχή με αρκετές συνέπειες για την υγεία των κατοίκων της περιοχής».

Καταληκτικά επισημαίνει πως, «επί διακυβέρνησης Αναστασιάδη -  Συναγερμού η ασφάλεια των κατοίκων της περιοχής κρίνεται με τον εκάστοτε προεκλογικό  αγώνα του Νίκου Αναστασιάδη και των δύο επίδοξων συνεχιστών του».

Home