Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Κούσιος:Απένειμε τα πτυχία του Μεσογειακού Ινστιτούτου Διεύθυνσης

Offsite Team -
25.11.2022 - 23:02

Κούσιος:Απένειμε τα πτυχία του Μεσογειακού Ινστιτούτου Διεύθυνσης

Το Μεσογειακό Ινστιτούτο Διεύθυνσης έχει αναμφίβολα θέσει και καθιερώσει ψηλά πρότυπα επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης στη Διευθυντική είπε ο Υπ. Εργασίας

Πτυχία σε στελέχη του ιδιωτικού, του δημόσιου και του ευρύτερου δημόσιου τομέα που ολοκλήρωσαν με επιτυχία τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα του Μεσογειακού Ινστιτούτου Διεύθυνσης, απένειμε σε τελετή ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Κυριάκος Ι. Κούσιος.

Σε χαιρετισμό του, ο Υπουργός ανέφερε ότι το Μεσογειακό Ινστιτούτο Διεύθυνσης λειτουργούσε και λειτουργεί ως φορέας διαμόρφωσης και ανάπτυξης διευθυντικών στελεχών, παρέχοντας τους γνώσεις, και επενεργώντας ως καταλύτης για την καλλιέργεια και ανάπτυξη επαγγελματικών διευθυντικών δεξιοτήτων και ικανοτήτων για στρατηγική σκέψη, κατανόηση της πολυπλοκότητας και των ιδιαιτεροτήτων της σύγχρονης οικονομίας και των αναγκών της σημερινής επιχείρησης.

Με τα Μεταπτυχιακά του Προγράμματα, συνέχισε, το Μεσογειακό Ινστιτούτο Διεύθυνσης έχει αναμφίβολα θέσει και καθιερώσει ψηλά πρότυπα επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης στη Διευθυντική.

Ο κ. Κούσιος ευχαρίστησε θερμά τις επιχειρήσεις και οργανισμούς που ενθάρρυναν και διευκόλυναν τα στελέχη τους να παρακολουθήσουν τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα του Μεσογειακού Ινστιτούτου Διεύθυνσης.

Χαιρέτισε, επίσης, την απόφαση του Συμβουλίου του Μεσογειακού Ινστιτούτου Διεύθυνσης για την καθιέρωση ετήσιου βραβείου που θα απονέμεται στη μνήμη της αξέχαστης Ζέτας Αιμιλιανίδου, η οποία «έχει θέσει τη σφραγίδα της στη διαμόρφωση του κοινωνικού κράτους πρόνοιας όπως το οραματίστηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης».

ΚΥΠΕ

Home