Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Κρούσμα κορωνοϊού στην Αλληλεγγύη/ Ανακοίνωση

Offsite Team -
11.11.2020

Κρούσμα κορωνοϊού στην Αλληλεγγύη/ Ανακοίνωση

Thumbnail
Ενεργοποιήθηκαν τα πρωτόκολλα - Τεστ σε όλο το προσωπικό

Η Αλληλεγγύη ανακοινώνει πως μέλος του προσωπικού του Κινήματος βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό, μετά από επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα.

Από τη πρώτη στιγμή το Κίνημα προχώρησε  σε όλες τις ενδεδειγμένες διαδικασίες που προνοούν τα πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας.

Αυτές οι διαδικασίες περιλαμβάνουν απομόνωση του προσωπικού και των επαφών, διαδοχική διεξαγωγή rapid test (τα οποία είχαν αρνητική ένδειξη) και γενετικών τεστ σε όλο το προσωπικό, καθώς και απολύμανση όλων των χώρων.

Μέχρι και την επιβεβαίωση όλων των διαδοχικών αποτελεσμάτων εφαρμόζεται το σχέδιο έκτακτης ανάγκης και εργασία από το σπίτι, καθώς και απομόνωση του προσωπικού.

Όπως αναφέρεται:«Η τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων στο χώρο του Κινήματος, από την έναρξη της πανδημίας μέχρι και σήμερα, μας επιτρέπει να αισιοδοξούμε πως δεν έχει γίνει διασπορά του ιού μεταξύ του προσωπικού, ωστόσο όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι απέναντι μας έχουμε έναν αόρατο εχθρό και με τη γνώση αυτή, οφείλουμε να συμπεριφερθούμε υπεύθυνα. Θα ενημερώσουμε επισήμως και αρμοδίως για τα αποτελέσματα των γενετικών διαγνωστικών εξετάσεων».

 

Home