Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Κυπριανού για καύσιμα: Πληρώνουμε την ανικανότητα Αναστασιάδη

Offsite Team -
22.01.2020 - 12:31

Κυπριανού για καύσιμα: Πληρώνουμε την ανικανότητα Αναστασιάδη

Thumbnail
Οι δηλώσεις Άντρου Κυπριανού για τις αυξήσεις στις τιμές των καυσίμων - Πυρά σε κυβέρνηση και ΔΗΣΥ

Ο ΓΓ του ΑΚΕΛ τονίζει σε δηλώσεις του σχετικά με τις αυξήσεις στις τιμές των καυσίμων πως οι πολίτες δεν καλούνται να πληρώσουν την περιβαλλοντική πολιτική αλλά την ανικανότητα της κυβέρνησης Αναστασιάδη - ΔΗΣΥ.

Όπως συνεχίζει ο κ. Κυπριανού, οι κυβερνώντες αντί να δουν τι θα κάνουν με την ακρίβεια, κοροϊδεύει τους πολίτες σχετικά με τον λόγο που θα κληθούν να πληρώσουν. 

Μάλιστα, καλεί τον Αβέρωφ Νεοφύτου αντί να προσπαθεί να δικαιολογήσει την κυβέρνηση, να διαμαρτυρηθεί με τους πολίτες, αναφέροντας μάλιστα πως "ας κάνει ξανά μια παράσταση σε σταθμό βενζίνης, όπως έκανε και όταν ήταν αντιπολίτευση". 

Αυτούσια η ανακοίνωση: 

"Δεν είναι την περιβαλλοντική πολιτική που καλούνται να πληρώσουν οι φορολογούμενοι πολίτες.

Είναι την ανικανότητα της κυβέρνησης Αναστασιάδη – ΔΗΣΥ να εκπληρώσει τους στόχους για διείσδυση των ΑΠΕ στις μεταφορές.

Το χειρότερο είναι ότι, αντί οι κυβερνώντες να δουν τι θα κάνουν με την ακρίβεια, κοροϊδεύουν και από πάνω τους πολίτες ότι λίγο-πολύ καλούμαστε να πληρώσουμε γιατί κάνουμε περιβαλλοντική πολιτική.

Η αλήθεια είναι ότι ούτε με τις περιβαλλοντικές πολιτικές η κυβέρνηση τα καταφέρνει. Κι εδώ αποδεικνύεται ανίκανη.

Ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ, λοιπόν, αντί να προσπαθεί να δικαιολογήσει την κυβέρνηση, ας διαμαρτυρηθεί μαζί με τους πολίτες. Ξέρει τον τρόπο. Ας κάνει ξανά μια παράσταση σε σταθμό βενζίνης, όπως έκανε όταν ήταν στην αντιπολίτευση."

Home