Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Α. Νεοφύτου: Να ζυγίσουμε τα οφέλη συμμετοχής & την ευθύνη αποχής

Offsite Team -
26.05.2019 - 11:32

Α. Νεοφύτου: Να ζυγίσουμε τα οφέλη συμμετοχής & την ευθύνη αποχής

Thumbnail
Το μήνυμα του Αβέρωφ Νεοφύτου

Είναι η ώρα να ζυγίσουμε τα οφέλη της συμμετοχής αλλά και την ευθύνη της αποχής από τις εκλογές, δήλωσε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, λέγοντας παράλληλα ότι πρέπει να σταλεί το μήνυμα πως η Κύπρος ανήκει εις τις χώρες με σαφέστατο ευρωπαϊκό προσανατολισμό.  

Σε δηλώσεις του μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο εκλογικό κέντρο Δ’, στο Γυμνάσιο Ακροπόλεως, στην Λευκωσία, ο κ. Νεοφύτου είπε πως σήμερα είναι η ώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, «είναι η στιγμή που όλοι μας πρέπει να ζυγίσουμε τα οφέλη της συμμετοχής μας, αλλά και την ευθύνη της αποχής μας".

 

Σημείωσε πως είναι λάθος να θεωρούμε τα οφέλη δεδομένα και τους κινδύνους ανύπαρκτους, προσθέτοντας πως ειδικά σήμερα η χώρα μας δεν έχει την πολυτέλεια να γυρίσει πίσω, δεν έχει την πολυτέλεια να ξαναμπεί στο περιθώριο.

 

«Η χώρα μας έχει ανάγκη την Ευρώπη όσο ποτέ άλλοτε. Πρέπει να είναι ηχηρό και ξεκάθαρο το μήνυμα πως η Κύπρος ανήκει εις τις χώρες με σαφέστατο ευρωπαϊκό προσανατολισμό και δεν ανήκει στις χώρες που αντιμάχονται και πολεμούν την Ευρώπη και την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση», είπε και ευχήθηκε καλή ψήφο στους πολίτες.  

Απαντά σε Οκτάι ο ΠτΔ: Δεν θα ακολουθήσουμε τον κατήφορο

Offsite Team -
27.06.2022 - 20:21

Απαντά σε Οκτάι ο ΠτΔ: Δεν θα ακολουθήσουμε τον κατήφορο

Thumbnail
«Παραμένουμε προσηλωμένοι στον στόχο για εξεύρεση λύσης»

Δεν πρόκειται να ακολουθήσουμε τον κατήφορο μιας απρεπούς συμπεριφοράς που ακολουθούν όσοι έχουν αναθεωρητικές συμπεριφορές, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης.

>>>Διαβάστε επίσης: Ο Οκτάι απορρίπτει τα ΜΟΕ με δηλώσεις εναντίον του ΠτΔ

Προσερχόμενος στην τελετή αποφοίτησης στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, και κληθείς να σχολιάσει δηλώσεις του Τούρκου Αντιπροέδρου που βρίζει και απορρίπτει τα ΜΟΕ και δεν θέλει να κάνει οποιαδήποτε παραχώρηση, ζητώντας και την Αμμόχωστο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι «παραμένουμε προσηλωμένοι στον στόχο και για επανάληψη των συνομιλιών και για εξεύρεση λύσης στη βάση των ψηφισμάτων των ΗΕ, του Χάρτη των ΗΕ, των ευρωπαϊκών αξιών και αρχών.

Δεν πρόκειται να ακολουθήσουμε τον κατήφορο μιας απρεπούς συμπεριφοράς που ακολουθούν όσοι έχουν αναθεωρητικές πολιτικές».

Home