Οι δορυφόροι ΔΗΣΥ και το Deal με ΑΚΕΛ; Τι απαντά ο Χ. Παντελίδης

Οι δορυφόροι ΔΗΣΥ και το Deal με ΑΚΕΛ; Τι απαντά ο Χ. Παντελίδης

Τι ανέφερε στην εκπομπή «Παρασκήνιο» για την οικονομία το μέλος της Γραμματείας του Εκτελεστικού Γραφείου του ΔΗΚΟ

Στην εκπομπή Παρασκήνιο της Digitaltv ήταν καλεσμένος την περασμένη Τετάρτη 20/1 το μέλος της Γραμματείας του Εκτελεστικού Γραφείου του ΔΗΚΟ, Χρύσης Παντελίδης, φιλοξενούμενος του Διευθυντή Ειδήσεων των Offsite και Brief, Παναγιώτη Τσαγγάρη. 

Ο Χρύσης Παντελίδης κλήθηκε να απαντήσει τόσο για το γεγονός ότι το ΔΗΚΟ θα έχει απέναντι του σε αυτές τις Βουλευτικές πρώην στελέχη και Βουλευτές του κόμματος αλλά και το φημολογούμενο Deal με το ΑΚΕΛ ενόψει των Προεδρικών του 2023. 

Συγκεκριμένα ο κύριος Παντελίδης όσον αφορά το θέμα των Βουλευτών και κληθείς να απαντήσει στο ότι το ΔΗΚΟ θα έχει απέναντι του πρώην στελέχη του ανέφερε ότι απέναντι τους έχουν τα προβλήματα της κοινωνίας και την διαφθορά και την διαπλοκή εξαιτίας της κακοδιαχείρισης της Διακυβέρνησης του ΔΗΣΥ και των δορυφόρων της είτε αυτοί ήταν πρώην στελέχη του ΔΗΚΟ είτε είναι μικρότερα κόμματα. Αναφέροντας ότι εννοεί την ΔΗΠΑ του Μάριου Καρογιάν.

Όπως είπε το ΔΗΚΟ απευθύνετε τόσο στους πολίτες που ψήφισαν το κόμμα το 2016 όσο και στους πολίτες που στήριξαν Νικόλα Παπαδόπουλο το 2018 αλλά και σε όσους απέχουν.

Όσον  αφορά τα όσα λέγονται στο Παρασκήνιο για Deal μεταξύ του ΔΗΚΟ και του ΑΚΕΛ για την εκλογή του Άντρου Κυπριανού στην Προεδρία της Βουλής και του Προέδρου του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλου στην Προεδρία της Δημοκρατίας το μέλος της Γραμματείας του ΔΗΚΟ ανέφερε ότι δεν υπάρχει κανένα deal ούτε με το ΑΚΕΛ ούτε με όποιο άλλο κόμμα. 

Όπως ανέφερε οι μόνες εκλογές που απασχολούν το ΔΗΚΟ είναι οι Βουλευτικές της 30 Μαΐου. Οι μόνοι που αγχώνονται όπως είπε για τις Προεδρικές του 2023 είναι όσοι επινοούν διάφορα ευφάνταστα σενάρια. 

Δείτε αναλυτικά όσα είπε μετά το 59:40

Home