Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Οι δύο που φλερτάρουν για είσοδο στη Βουλή από ΑΚΕΛ & ΔΗΣΥ

Offsite Team -
26.05.2019 - 19:20

Οι δύο που φλερτάρουν για είσοδο στη Βουλή από ΑΚΕΛ & ΔΗΣΥ

Thumbnail
Τα σενάρια μετά τα exit polls

Δύο σενάρια παίζουν δυνατά για νέα μέλη στη Βουλή των Αντιπροσώπων μετά και τα exit polls. 

Ο Γ. Γεωργίου του ΑΚΕΛ φαίνεται ότι προηγείται του Νεοκλή Συλικιώτη και εξασφαλίζει έδρα στο Ευρωκοινοβούλιο μαζί με τον Νιαζί Κιζίλγιουρεκ που όλα δείχνουν ότι καταλαμβάνει την πρωτιά. 

Σε περίπτωση που ο Γ. Γεωργίου κερδίσει τελικά την έδρα, αδειάζει η θέση του στη Βουλή των Αντιπροσώπων την οποία καταλαμβάνει ο Ανδρέας Πασιουρτίδης που είναι ο πρώτος επιλαχών του κόμματος της Αριστεράς στην Επαρχία Λάρνακας.

1

Όσον αφορά τον ΔΗΣΥ, ο Νίκος Τορναρίτης φαίνεται ότι μένει τρίτος τελικά σύμφωνα με τα exit polls αφού τις δύο έδρες φαίνεται να καταλαμβάνουν οι Λευτέρης Χριστοφόρου και Λουκάς Φουρλάς. 

Σε περίπτωση πάντως που προκύψει ανατροπή και εκλεγεί ο Νίκος Τορναρίτης, ανοίγει οιπόν θέση για τον πρώτο επιλαχόντα του κόμματος στην επαρχία Λευκωσίας ο οποίος είναι ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος  Προδρόμου, ωστόσο λόγω του γεγονότος ότι ο κύριος Προδρόμου δεν φαίνεται να προτίθεται να παραιτηθεί από την θέση του σε περίπτωση εκλογής του Νίκου Τορναρίτη έδρα στην Κυπριακή Βουλή θα πάρει η δεύτερη επιλαχούσα, Σάβια Ορφανίδου.

2

 

Home