Πάνε την Πέμπτη στον Έφορο οι 3 του ΔΗΣΥ

Πάνε την Πέμπτη στον Έφορο οι 3 του ΔΗΣΥ

Αναμένεται να αναλάβουν καθήκοντα στην επόμενη Ολομέλεια της Βουλής

Η ανακήρυξη των νέων Βουλευτών ΔΗΣΥ Λευκωσίας θα γίνει την Πέμπτη (5/12) η ώρα 9πμ στα γραφεία του Έπαρχου Λευκωσίας.

Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα οι τρείς τους αναμένεται να αναλάβουν καθήκοντα στην επόμενη Ολομέλεια της Βουλής. 

Αφού πλέον, μετά την επίσημη παραίτηση και της Στέλας Κυριακίδου, αλλά και τους διορισμούς στο Υπουργικό που αποφασίστηκαν δεν αναμένεται να υπάρξει περεταίρω καθυστέρηση στο όλο ζήτημα, έτσι οι νέοι Βουλευτές αναμένεται να κληθούν να δώσουν τη εκ του Συντάγματος επιβαλλόμενη διαβεβαίωση για πίστη στο Σύνταγμα και τους νόμους του κράτους, ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής την προσεχή Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου, κατά την οποία θα παρουσιαστεί και ο Κρατικός Προϋπολογισμός του 2020.

Πλειάδα αλλαγών και το 2013

Εδώ να σημειωθεί πως - όπως είχε αναφέρει και σε προηγούμενο του δημοσίευμα ο συνάδελφος, Στέλιος Στυλιανού - ευρείες αλλαγές στην Κοινοβουλευτική ομάδα του ΔΗΣΥ είχαμε και μετά την εκλογή του Νίκου Αναστασιάδη το 2013.

Συγκεκριμένα τότε είχε αποχωρήσει ο ίδιος ο Νίκος Αναστασιάδης, ο Χρήστος Στυλιανίδης, ο Τάσσος Μητσόπουλος, ο Ιωνάς Νικολάου , ο Χάρης Γεωργιάδης , αλλά και ο Ανδρέας Πιτσιλίδης ο οποίος αντικατέστησε τον Ιωάννη Κασουλίδη στις Βρυξέλλες ως Ευρωβουλευτής μετά και την απόφαση για υπουργοποίηση του στο υπουργείο Εξωτερικών.

Μέσα από τις αλλαγές αυτές στην Βουλή εισήλθαν οι Ανδρέας Θεμιστοκλέους, Πρόδρομος Προδρόμου, Μαρία Κυριακού, Ρίκκος Μαππουρίδης, Νίκος Νουρής και ο Αριστοτέλης Μισός.  

Home